Myllymäki II on valmis yrittäjille

Jämsän Myllymäen teollisuusalue sijaitsee hyvällä paikalla Jämsän ja Jämsänkosken välillä. Myllymäestä on Jyväskylän ja Tampereen välillä kulkevalle valtatie 9:lle vain seitsemän kilometriä. Jätehuoltoyritys Erkki Salminen Oy:n toimitusjohtaja Jussi Konttila toteaa, että Myllymäkeen on hyvä tulla joka suunnasta, kaikkialta on hyväkuntoiset tiet ja hyvät yhteydet.

– Asiakkaat tulevat usein meille asioillaan, kesämökkiläiset tuovat roskalavojaan.

Myllymäen teollisuusalue on laajentunut hiljattain. Vanhalla Myllymäki I -alueella on yli 50 yritystä, joista jotkut ovat olleet toiminnassa jo 50 vuoden ajan. Alueella on muun muassa metallialan, kuljetusalan, rakennusalan ja puutavara-alan yrityksiä.

Uudella Myllymäki II -alueella on noin 16 hehtaaria rakennusvalmiita tontteja.

– Myllymäki on erinomainen paikka rakentaa. Kangasmaaston maaperä sopii hyvin rakentamiseen, Jussi Konttila sanoo.

Myllymäki sopii teollisuusalueeksi

Konttila toivoo Myllymäkeen lisää yrityksiä. Hän toteaa, että aluetta on kehitetty ja nyt tämä pitää hyödyntää. Paikka on erinomainen yrityksen perustamiselle tai laajentamiselle.

– Myllymäessä on tilaa ja mahdollisuudet kasvuun, laajentaminen onnistuu.

Erkki Salminen Oy tekee Konttilan mukaan yhteistyötä Myllymäen alueen yritysten, kuten konepajayritysten sekä jonkin verran kuljetuspalvelujen, kanssa. Asiakkaina Erkki Salminen Oy:llä on seudun kotitalouksia ja yrityksiä sekä Jämsän kaupunki. UPM:n paperitehtaat Jämsänkoskella ovat yritykselle suuri asiakas.

– Meillä on hyvä toimintaympäristö, Konttila toteaa.

Konttilan mielestä Jämsä on hyvä paikka olla yrittäjänä. Hän kertoo omasta kokemuksestaan kuinka työt ovat sujuneet Jämsän kaupungin kanssa.

– Muutama vuosi sitten investoimme suuriin halleihin. Kaupunki toimi tilanteessa erittäin ripeästi. Asia vietiin nopeasti eteenpäin, sopimukset tehtiin ja sitten päästiin hommiin.

Takaisin pääsivulle