Uusi rivitalokohde aivan Jämsän keskustassa

Jämsän kaupungissa on harvoin tarjolla tällaista kohdetta ja vielä uusia rivitaloasuntoja. Upean maiseman ja ympäröivän luonnon lisäksi rivitalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Jämsän keskustan palveluista. Himos useine harrastemahdollisuuksineen on myös lähietäisyydellä.

Rivitalon asunnoista 7 kpl on 1-tasoisia ja yksi asunnoista on isompi perheasunto kahdessa tasossa. Asuntojen koot vaihtelevat pienemmästä kolmiosta isoon perheasuntoon. Asuntoihin 1-6 on sisäänkäynti parkkialueen tasalta ja asuntoihin 7-8 mennään luhtikäytävästä kerrosta alempaa. Näin osassa asuntoja on parveke ja osassa isot terassit. Joka tapauksessa olipa asuntovalintasi mikä tahansa, on kaikista asunnoista upeat näkymät lammelle päin.

LUE LISÄÄ KOHTEESTA

Kohteen rakentamisesta vastaa Garantia Rakennus Oy, joka on vuodesta 2006 toiminut monipuolinen perheyritys.