Jämsän Ateria- ja Puhtauspalvelut

Liikelaitoksen toimintaan kuuluvat ateria- ja  puhtaus-palvelut sekä uimahalli Koskikaran kahvio- ja lipun-myyntipalvelut.

Ruokapalvelukeskus Arinassa valmistetaan koulupäivinä yhteensä keskimäärin 3 400 lounasta. Lisäksi tuotamme aamupaloja, välipaloja, päivällisiä, iltapaloja ja kahvi-tuksia. Puhtauspalveluita tuotetaan mm. kouluilla, päivä-kodeilla, kulttuuri- ja liikuntatiloissa sekä vuokrataloilla.

Uimahalli Koskikaran kahvio vastaa uimahallin lippujen myynnistä ja kahviotoiminnasta.

Henkilökuntaa on kokonaisuudessaan noin 100. Palveluja tuotetaan Jämsän kaupungin lisäksi mm. Kiinteistö Oy Jämsänmäelle, Vanhusten ja Vammaisten tuki ry:lle, Jokilaakson Terveys Oy:lle ja Jämsän Terveys Oy:lle.

Jämsän Ateria- ja Puhtauspalvelut liikelaitos - työnantajakortti

Avaa työnantajakortti