Jämsän Terveys

Jämsän Terveys on Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyritys ja kuulumme Pihlajalinna-konserniin. Tuotamme terveys- ja sosiaalipalveluita yli 20 000 jämsäläiselle mm. terveys-, vanhus- ja hyvinvointipalveluita. Jokilaakson sairaalassa tehdään vuosittain yli 2 000 leikkausta ja erikoissairaanhoidossa käyntien määrä on yli 20 000. Jokilaakson sairaala on valinnanvapauden piirissä toimiva sairaala.

Henkilökuntaa meillä on reilu 800, josta suurin osa on hoitohenkilökuntaa. Teemme tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitoksien kanssa tarjoamalla harjoittelupaikkoja eri työtehtäviin. Teemme asiakaslähtöistä työtä tavoitteellisesti ja asiakas on meillä aidosti keskiössä. Panostamme ennaltaehkäisyyn ja paikalliseen perusterveydenhuoltoon. Tuotamme palveluita inhimillisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

Jämsän Terveys työnantajakortti

Avaa työnantajakortti