Jokilaakson Juusto

Jokilaakson Juusto on pieni ja ketterä toimija, joka on löytänyt 15 toimintavuotensa aikana paikkansa isojen yritysten joukossa. Palvelemme sekä elintarviketeollisuutta että kuluttajia aidosti asiakaslähtöisesti.

Jokilaakson Juuston tuotteet valmistetaan Jämsässä, jossa juustoperinteitä löytyy jo 1960-luvulta. Työllistämme lähes 30 henkilöä ja tulevaisuudessa toimintamme tulee laajentumaan.

Jokilaakson Juustolla henkilöstön vaihtuvuus on ollut vähäistä. Työskentelemme vain arkipäivinä, tulevaisuudessa mahdollisesti kahdessa vuorossa. Tärkeintä meillä on hygieniaosaaminen,  oma-aloitteisuus sekä pelkäämättömyys koneiden käytössä. Elintarvikealan koulutus ja kokemus on eduksi, mutta kokin ja keittäjän kokemuksellakin pääset hienosti sujahtamaan työhön.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa työympäristössä hyvien työkavereiden kanssa. Meillä on mahdollista suorittaa myös työharjoitteluja ja TET-jaksoja sekä kouluttautua oppisopimuksella osaajaksi.

Avaa työnantajakortti