Vetrea

Hyvän elämän mahdollistaja

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen koti-, hoiva-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia. Vetrea Terveys Oy:n omistaa suomalainen osuuskunta KPY.

Linnamäentien ryhmäkoti Jämsänkoskella on kehitysvammaisille henkilöille tarkoitettu tehostettu palveluasumisyksikkö. Ryhmäkoti sijaitsee luonnonläheisellä alueella kävelymatkan päässä kaupoista. Ryhmäkodin 15 nykyaikaista asuntoa on sijoitettu kolmeen eri pienryhmään.

Ryhmäkodissa tuetaan asukkaita elämänhallintaan liittyvissä asioissa sekä tarjotaan puitteet harjoitella arjen taitoja turvallisessa ympäristössä. Yksilöllisessä asumispalvelussa huomioidaan asiakkaiden tarpeet lääkehoitoon, perushoitoon, vuorovaikutukseen, vuorokausirytmiin ja vapaa-aikaan liittyvissä toiminnoissa. Ryhmäkodissa eletään tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa.

Vetrea työnantajakortti

Avaa työnantajakortti