Elonen Oy

Elonen Oy on 50 vuoden aikana kasvanut paikallisesta pienestä leipomosta kansalliseksi yritykseksi, joka noin 30 miljoonan euron liikevaihdolla sijoittuu Suomen viiden suurimman leipomon joukkoon.

Elonen Oy on leipomotuotteita valmistava ja kahvila-ravintolapalveluja tarjoava yritys ja työllistää noin 200 henkilöä. Pääleipomo ja hallinto keskittyvät Jämsään, mutta myymäläleipomo- ja kahvila-ravintolatoimintaa on myös Jyväskylän, Tampereen, Seinäjoen ja Lahden alueella 15 eri toimipisteessä, joissa myös leivotaan tuoreita elämyksiä joka päivä.

Elosella on työntekijöitä hyvin monenlaisissa eri rooleissa ja monissa eri toimipisteissä. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa työympäristössä hyvien työkavereiden kanssa. Meillä on mahdollista suorittaa myös työharjoitteluja ja TET-jaksoja sekä kouluttautua oppisopimuksella osaajaksi.

Avaa työnantajakortti