Nisula Forestille iso laajennus Jämsään

Nisula Forest investoi yli kahdella miljoonalla ja aikoo palkata uusia työntekijöitä – Yritys valmistautuu jopa tuplaamaan tuotantonsa.

Nisula Forest käynnistää investoinnin jo tänä syksynä. Uutta tuotantotilaa rakennetaan 1 500 neliötä  ja se mahdollistaa tuotannon tuplaamisen.

Kyseessä on Nisula Forestin 42-vuotisen historian suurin investointi. Toimitusjohtaja Ali Nisulan mukaan investointi on ollut pohdinnassa jo pidemmän aikaa.

Nisula Forest on kasvanut isoin askelin. Kymmenessä vuodessa sen liikevaihto on kolminkertaistunut viime tilikauden liikevaihdon ollessa 7,7 miljoonaa euroa.

Nisula Forestin päätuotteita ovat hakkuupäät ja energiakourat. Sen lisäksi yritys valmistaa myös harvennushakkuukoneita sekä metsävarusteluja kaivinkoneita ja traktoreita. Nisula Forestin tuotteita myydään Suomen lisäksi 26 maahan ja noin 60 prosenttia liikevaihdostamme tulee viennistä.

Nisula Forest työllistää tällä hetkellä noin 30 ihmistä, mutta tuotannon laajentuessa osaajia tarvitaan lisää. Lähivuosina Nisula Forest tarvitsee yhteensä kymmenen uutta työntekijää.

Lue myös Nisula Forestia käsittelevä aiempi artikkeli.

Nisula Forest -kotivuille