CSI Composite Solutions and Innovations Oy Jämsään

Komposiittiteknologiaan erikoistunut CSI Composite Solutions and Innovations Oy siirtää koko toimintansa Jämsän Halliin.

Yritys on ostanut Jämsän Hallissa sijaitsevan entisen varuskunnan Teknillisen koulun ja 5,6 hehtaarin maa-alueen. Yhtiö käynnistää tiloissa muutostyöt. Niiden valmistuttua yhtiöllä on käytössä lähes 8000 neliön tuotantolaitos.

CSI Composite Solutions and Innovations Oy:n asiakaskunta koostuu useista globaalisti toimivista yrityksistä. Yhtiön liikevaihto oli kesäkuussa päättyneellä tilikaudella 2,6 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 20 henkeä. CSI Composite Solutions and Innovations Oy kehittää ja valmistaa pääasiassa hiilikuitumateriaaleihin perustuvia asiakasratkaisuja mm. koneenrakennukseen, kuljetusvälineteollisuudelle, terveydenhuoltoon ja urheiluun. Yhtiön asiakkaita ovat mm. Valmet Technologies, Skoda Transtech, FinnPower, JOT Automation, Howden, Millog, Runtech Systems, Planmed, Planmeca ja FinnTack.

Aiheeseen liittyvä artikkeli Vekkarissa 9.9.2020

CSI Composite Solutions and Innovations Oy:n kotisivuille