Jämsä tukee tonttihankintoja hurjalla –70 % alennuksella

Jo yli 1 500 yrityksen kuntana Jämsä profiloituu yrittäjäystävälliseksi kaupungiksi. Kaikille haastavan vuoden jälkeen kaupunki päätti tehdä käden ojennuksen yrittäjille: Jämsä tukee tonttihankintoja nyt tiputtamalla yritys- ja vapaa-ajan tonttien lähtöhinnat alle puoleen normaalista. Esimerkiksi himotut Himoksen lomatontit huutokaupataan pian –70 % lähtöhinnoista.

Teollisuus ja matkailu ovat Jämsän seudulla vahvoja toimialoja, minkä takia yritysten tarpeet tunnetaan kaupungissa hyvin. Jämsän tonteilla onkin jo valmiina teollinen infra, sujuva logistiikka ja valokuidun nopeudella kiitävä tietoliikenne.

– Meillä on jo kaikki, mitä elinkeinon harjoittamiseen tarvitaan. Potentiaalia kasvuun löytyy, meillä on täällä pienemmät kulut sekä jatkuvat asiakasvirrat. Aloittava yritys tai toiminnan siirtäminen vaatii kuitenkin investointeja, ja koimme, että tonttien hintoja alentamalla pystymme auttamaan parhaiten. Nyt Jämsä tukee tonttihankintoja hienolla, poikkeuksellisella tavalla. Yrittäjien tukeminen on meille sydämen asia, varsinkin näin poikkeuksellisina aikoina, yrityspalvelupäällikkö Jani Viitasaari kertoo.

Lomailijoiden suosima Himoksen alue on kasvanut eteläisen Suomen merkittävimmäksi ympärivuotiseksi matkailukeskukseksi, mikä tarkoittaa jatkuvia asiakasvirtoja eri puolilta maata vuodenajasta riippumatta.

– Jämsän sijainti tarjoaa sekin tosiaan hyvän sijoittumispaikan yrityksille. Toisaalta mahdollisuus tehdä töitä vaikka laiturin nokassa Päijänteen rannalla houkuttelee moderneja yrittäjiä, Viitasaari vinkkaa.

Vapaa-ajan tontit ovat myynnissä 27.5.2021 alkaen. Yritystonttien huutokauppa alkaa syksyllä. Lue lisää: www.investinjamsa.fi/tonttihuutokauppa.

Invest in Jämsä tonttihuutokauppa, tontteja mökkikuumeisille