Tehtaalla: Anne Silvánin aamupohdintoja

”Aamulla kun pyöräilin auringonpaisteessa töihin Jämsä Tehtaalle, jostain mieleeni tuli kesät, jolloin asuin Helsingissä ja lapset olivat pieniä. Silloin joka keväinen sumplimisen aihe oli, miten saada lapsille järjestettyä kunnon kesätauko päivähoidosta omasta neljän viikon kesälomasta huolimatta. Sen suunnitelman toteuttamisessa myös Jämsän mummula oli merkittävässä roolissa. Kuinka kätevää olisikaan ollut, jos silloin olisi ollut tarjolla Jämsä Tehtaan kaltainen paikka, joka olisi mahdollistanut yhtäaikaisesti työnteon ja perheen lomailun Jämsässä.

Tässä saattaa olla jollekin kullan arvoinen vinkki kesään! Nyt Jämsässä on kaupungin tarjoamat hienot ja monipuoliset etätyötilat tässä ihan keskustassa, jotka mahdollistavat myös lomasuunnitelmien ja työnteon yhdistämisen monin eri tavoin.”

Anne Silván