Tehtaalla: Milka Koskinen, yhteisömanagerin kesäsijainen

Milka Koskinen
Kesäpetteri (yhteisömanagerin sijainen)
Jämsä Tehdas

Instagram – @milkaww
Portfolio – milka.kuvat.fi

Sydän keltainen

Milka on Jyväskylässä syntynyt, mutta käytännössä elämänsä Jämsässä asunut, ja opiskelee toista vuotta Jämsän Lukiossa. Kesä-heinäkuu ajan Milkan voi bongata kesäpetterinä yhteisömanagerin pöydän takaa.

Aiemman työhistorian suhteen erikoisalaan kuuluu etenkin valokuvaus, jota Milka nykyään tekee oman 4H-yrityksen kautta. Valokuvauksen kautta on auennut monia erilaisia pestejä, myös Jämsän Kaupungin kesäsomettajan paikka 2019. Valokuvauksen ja somen tekemisen lisäksi muita työtehtäviä on ollut esimerkiksi mallin työt ja tapahtumanjärjestäminen.

Vapaa-ajalla aika kuluu isoilta osin urheilun parissa. Milka on vahvasti mukana esimerkiksi Jämsän Taekwondon seuratoiminnassa sekä harrastajana että myös välillä ohjaajana. Tukiharjoitteluna itse lajille toimii kuntosali, juoksu ja pyöräily ja kaikki muu, mitä sattuu keksimään.

Hihasta saa tulla nykäisemään; intoa on lähteä mukaan keskusteluihin ja tutustua Jämsä Tehtaan käyttäjiin.

 

Sydän keltainen

Jämsä Tehdas etätyötilan logo

PALUU TEHTAAN ESITTELYIHIN