Muutoksia ja muistutuksia liittyen Tehtaan koronaohjeisiin

Sydän keltainen

Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä koronarajoituksissa ja –ohjeistuksissa on tapahtunut  muutoksia. Vaikka kokoontumisrajoitukset on merkittävästi löystyneet, me Jämsä Tehtaalla toimimme edelleen omien määriteltyjen suositusten mukaisesti.

Yleinen maskisuositus on edelleen voimassa ja Jämsä Tehtaan yleisissä tiloissa liikkuessa on maskit jatkossakin käytössä. Myös turvavälejä ylläpidetään ja käsihygieniasta pidetään hyvin huolta. Työpisteellä ollessa voi työskennellä ilman maskia.

Varattavissa olevien työpisteiden määrään ei ainakaan toistaiseksi tule muutoksia eli varattavia työpisteitä on jatkossakin kahdeksan. Kokoontumisrajoitusten lieveneminen näkyy kuitenkin joidenkin asioiden muuttumisena myös Tehtaan arjessa. Nyt on säädetty, että aiemman kahden henkilön sijaan ruokapöydässä saa syödä tai kahvitella neljä ihmistä kerrallaan. Myös neukkarin maksimi henkilömäärää on nostettu neljään. Lisäksi kohtaamistilan sohvilla ja monitoimitilan loungessa voi useampi henkilö kohdata, kun turvaväleistä pidetään huolta.

Tehtaalla seurataan koko ajan, miten säädökset ja rajoitukset muuttuvat, mutta ennemmin edetään rauhassa kuin hätiköiden.

Tarkemmat ohjeistukset löytyvät osoitteesta https://www.investinjamsa.fi/asumaan-ja-toihin-jamsaan/jamsatehdas/tartuntatautilain-mukainen-suunnitelma/

Muistetaan ja jaksetaan jatkossakin toimia vastuullisesti!

Sydän keltainen

Jämsä Tehdas etätyötilan logo