Tehtaan uutiskirje 12/2021

Sydän keltainen

Tipetipetiptap täältä Jämsä Tehtaalta!

Tässä muutamat ajankohtaiset asiat tähän loppuvuoteen ja tulevan vuoden alkuun.

Aukioloajat loppuvuodelle

Jämsä Tehtaan aukioloajat loppuvuodelle ovat seuraavat:

  • 20.-22.12. auki normaalisti ja yhteisömanageri on paikalla 8-16 välisenä aikana.
  • 23.12.- 2.1. välillä Tehtaan palveluja voi käyttää ovikoodilla. Ulko-ovet ovat lukossa ja yhteisömanageri on joulun vietossa eli käyttö omatoimiperiaatteella.

Mikäli sinulla on tarvetta käyttää Tehtaan palveluja joulun välipäivinä tai muuten aukiolojen ulkopuolella, ole yhteydessä yhteisömanageri Petteriin. Tehdään sinulle ovikoodi, jolloin voit käyttää palvelua joustavammin.

Tehtaan pikkujouluviikko

Ensi viikolla Tehtaalla vietetään pikkujouluviikkoa. Arki sujuu luonnollisesti hyvän työpäiväkokemuksen ympärillä, mutta samalla viritellään joulumieltä ja tunnelmaa. Tonttulakit päähän ja Tehtaalle!

Mitä olisi pikkujoulut ilman pikkujoululahjaa?

Siispä Tehtaan tonttula on virittänyt lahjakorin, johon voit tuoda lahjan, mielellään viimeistään maanantaina 20.12. Omasi voit ottaa tiistaina 21.12. tai keskiviikkona 22.12.

Tehtaan joulupuuro

Keskiviikkona Tehtaalla on tarjolla riisipuuroa klo 11 lähtien. Tehtaan päätonttu on varautunut keittelemään puuroa noin 20 annosta eli syödään niin kauan, että loppuu.

Muuta ajankohtaista loppuvuodelle

Tehtaan hieronta

Hyvään työkykyyn ja sen ylläpitoon kuuluu myös huolenpito siitä kaikista tärkeimmästä eli omasta kehostamme. Tehtaalla käy ajoittain hieroja ja voit omakustanteisesti työpäivän lomassa piipahtaa hierottavana Tehtaan Neukkarissa.

Viimeinen kerta tälle vuodelle on tiistaina 28.12. Hieronta-aika on 50 minuuttia ja hinta 45 €, joka maksetaan suoraan hierojalle.
Varaa aika

TIEDOKSI! Hieronnan voit maksaa myös Smartumin hierontaedulla, mikäli työnantajasi sellaista tarjoaa.

Tehtaan whatsapp-ryhmä

Tehtaan Whatsapp-ryhmä on yhteisön viestintäkanava. Tätä kautta voit jakaa mm.vinkkejä osaamisen kehittämiseen (kirjat, artikkelit, videot, jne.), ideoita Tehtaan kehittämiseen, tietoa mielenkiintoisista muista asioista tai vaikka kutsua läsnäolevat pullakahville.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tehtaan alkuvuosi 2022

Tehtaan tuleva vuosi käynnistyy maanantaina 3.1. Vuoden alusta alkaen Tehtaan ulko-ovi on avoinna klo 8-15 välisenä aikana. Ei kuitenkaan syytä huoleen eli työpäivää Tehtaalla voi jatkaa aina klo 22 asti, jolloin hälyytykset menee päälle.

Vuoden ensimmäinen viikko Tehtaalla mennään vara-petterin voimin eli yhteisömanagerin hommia hoitelee jo kesältä tuttu Milka Koskinen.

Tehtaan tapahtumat, mm. Tehtaan päiväkahvit, käynnistellään sitten viikolla 2. Tehtaan päiväkahvilla 13.1. klo 11:30 esittelyvuorossa on kansanedustaja Piritta Rantanen. Laita päivä kalenteriin ja tule Tehtaalle. Näistä tiedotetaan Tehtaan somekanavissa vielä ensi vuoden puolella. Siispä ota Tehdas somessa seurantaan.

Yhteisömanageri auttaa

Mikäli sinulla on kysyttävää Jämsä Tehdas -etätyötilaan liittyen tai tarvitset apua Tehtaan tilojen käyttämisessä tai varaamisessa, ole rohkeasti yhteydessä Tehtaan yhteisömanageriin.Myös mahdolliset ovikoodiasiat hoituu yhteisömanagerin kautta. Petteri Koskinen, p.040 184 2276, petteri.koskinen@jamsa.fi.

Pysytään terveinä, ollaan ahkeria ja reippaita ja nähdään Tehtaalla.

Mukavaa joulun aikaa ja vuoden vaihdetta!

Sydän keltainen

Tutustu Jämsä Tehdas -etätyötilaan!