fbpx

Sijoitu Jämsään!

Kiinnostuitko?
Haluatko luoda menestystarinasi Jämsässä?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutkitusti edulliset asumiskustannukset

Keskellä Suomea - lähellä kaikkea

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Noin 20 000 asukasta

Miksi menisit muualle, kun voit tulla Jämsään?

Meillä on täällä reilusti harrastusmahdollisuuksia, Himoksen rinteet ja festarit, työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki tarvitsemasi palvelut. Jämsässä asut väljästi lähellä luontoa, vaikka järven rannassa, ja isommissa kaupungeissa on helppo käydä kääntymässä. Kun asetut tänne, huomaat että arki on Jämsässä sujuvampaa.

Älä siis ohita tilaisuuttasi, vaan jää Jämsään. Sillä Jämsä jää sydämeen.

sydän pinkki

Ruuhkatonta elämää perheen ehdoilla

Perheen kasvaessa Anne Silván teki päätöksen, jota hän ei ole katunut missään vaiheessa. Nyt moni muukin miettii, millaisen tulevaisuuden lapsilleen antaa. Viisi syytä rakastua Jämsään. ❤️ Tutustu Annen tarinaan!

Lue lisää

Elämän ruuhkavuosia – ilman ruuhkia

Jämsä on ihmisen kokoinen paikka asua, kasvattaa, tehdä työtä ja yrittää. Palvelut löytyvät napakassa paketissa, eikä arjen pyörittämiseen hukkaannu ylimääräistä aikaa. Lyhyet etäisyydet Jämsästä Jyväskylään ja Tampereelle laajentavat tarjontaa entisestään. Muuta Jämsään!


Kotoisa Jämsä logo

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Jämsässä on monipuoliset mahdollisuudet urheiluun ja vapaa-ajan viettoon. Tarjolla on erilaisia liikkumisen mahdollisuuksia itsenäiseen tekemiseen. Tämän lisäksi lukuisat seurat ja yhteisöt järjestävät ohjattua harrastetoimintaa ympäri vuoden ja mahdollistavat kehittymisen aina maailman huipputasolle saakka.

Tutustu harrastusvalikkoon >>

Asumista ihmisen kokoisessa paketissa

Kaupunkikeskusta on tiivis ja kaikki tarvittavat peruspalvelut löytyvät läheltäsi. Kaupat, koulut, päiväkodit, terveydenhuolto ym. palvelut ovat kävely- tai lyhyen automatkan päässä. Jämsästä löytyy perusopetuksen lisäksi myös toisen asteen koulutusta (lukio ja ammattiopisto),  laadukas musiikkiopisto, työväenopisto sekä avoimen korkeakoulun opintokokonaisuuksia. Laadukas urheiluvalmennus on yksi toisen asteen opiskelun erityispiirteistä Jämsässä.

Jämsässä Keski-Suomen halvimmat asumiskustannukset 2,41 €/m²/kk

Jämsässä asumisen kustannukset ovat kohtuulliset ja rahaa jää muuhunkin tekemiseen. Vaihtoehtoja asumiseen löytyy monipuolisesti vuokra-asunnoista omistusasuntoihin. Valittavaa löytyy kaupunkikeskustan kohteista luonnon keskellä oleviin mahdollisuuksiin.

(Sis. kiinteistöverot ja kunnalliset maksut. Lähde: Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen indeksitalovertailu 2020)

Hyvällä tavalla yksinkertaisempi arki Jämsässä

Jämsään seitsemän vuotta sitten muuttaneita Tiina ja Sami Huohvanaista miellyttävät turvallinen, helppo arki ja edullinen asuminen. Jämsässä koulut ja harrastukset ovat lyhyen ajo- tai kävelymatkan päässä. Kaupungin ylpeyksiä ovat uudet, turvalliset koulut ja Huohvanaisillekin tutuksi tulleet pienen kaupungin mutkattomat palvelut.

Lue lisää

Rakkaus kuljetti Jämsään

Neljä äitiä ja neljä tarinaa, kuinka rakkaus on kuljettanut heidät Jämsään, ja kuinka Jämsän musiikkiopiston muskari on yhdistänyt heidät.

Lue lisää
Aarni, Elias, Anna, Eero, Teemu ja Terhi Ronkainen asuvat lähes satavuotiaassa omakotitalossa, jonka pihalla voi touhuta monenlaista. Pihasta löytyy muun muassa keinut, trampoliini, frisbeegolfkori ja pienten oma suunnistusrata.

Jämsä on urheilullisen perheen aarreaitta

Teemu ja Terhi muuttivat Muuramesta Jämsänkoskelle vuonna 2002. Muuttoa ei koskaan ole tarvinnut katua. Ihastuimme mummonmökkiä muistuttavaan rakennukseen.
Nyt se mummonmökki on kauniisti remontoitu ja laajennettu talo, jonka pihasauna lämpiää harva se ilta.

Lue lisää
Haaviston asukkaat - Marika Hakkarainen ja Juha Pihlajamäki

Uusi koti Haaviston tähtien alla

Marika Hakkarainen ja Juha Pihlajamäki muuttivat Helsingistä Haavistoon, sopivan pieneen kyläyhteisöön. Juha tekee töitä sovelluskehittäjänä ja Marika on taloushallinnon asiantuntija. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla konttoreilla heillä on edelleen toimistopaikat, mutta työt sujuvat oikein hyvin etänä.

Lue lisää

Jämsä sijaitsee keskellä eteläistä Suomea

Etäisyyksiä Jämsään

 

 • Helsinki 220 km
 • Tampere 90 km
 • Jyväskylä 55 km
 • Lahti 115 km
 • Turku 250 km
 • Oulu 395 km
 • Pietari 450 km

Lentokentät

 • Tampere 100 km
 • Jyväskylä 80 km

Junayhteydet

 • Helsinki 2 h 44 min
 • Tampere 58 min
 • Jyväskylä 30 min