fbpx

Sopiva harrastus jokaiselle

Erinomaiset liikuntamahdollisuudet

Monipuoliset palvelut, kaunis luonto ja runsaat harrastusmahdollisuudet saavat asukkaat viihtymään Jämsässä. Kaupungissa toimii n. 150 liikunta- ja urheiluseuraa, jotka tarjoavat monenlaisia liikuntamahdollisuuksia kuntoilijoille ja aktiiviharrastajille. Valittavana on vaikkapa suunnistusta, mäkihyppyä, enduroa ja tanssia. Jämsässä sijaitsee myös Suomen suurin pumptrack-rata.

Himoksen 21 rinteestä löytyy sopiva niin aloittelijalle kuin aktiivilaskijallekin. Jämsän seudulta löytyy myös n. 200 km hiihtolatuja vaihtelevissa, upeissa maastoissa. Liikuntapaikkoja on kuntosaleista uimahalliin sekä jäähalleista urheilukenttiin. Kesällä Himoksen maisemissa pääsee pelaamaan golfia täysimittaisella kentällä. Wanhan Witosen 75 km pitkä melontareitti Petäjävedeltä Jämsään on puolestaan melojien suuressa suosiossa.

Jämsässä on paljon tarjottavaa myös kulttuurin harrastajille. Kaupungissa toimii mm. musiikkiopisto, kuoroja, orkestereita, harrastajateattereita sekä kuvataideseuroja. Jämsän työväenopistossa on vuosittain n. 300 erilaista kurssia mm. taideaineita, kielten opiskelua, liikuntaa ja tanssia.

Löydä oma harrastuksesi harrastusvalikosta >>