fbpx
Hotel Hiisi Hill huone

Maaseudun rauhaa keskellä kaupunkia

Jämsän Hiisi Hillissä pääsee hengähtämään idyllisessä kartanomiljöössä ja luonnon helmassa keskellä kaupunkia. Hotellissa yhdistyvät korkeatasoinen majoitus, luontoelämykset ja ulkoreitit, alueen pitkä historia sekä keskusta-alueen monipuoliset palvelut.

Lue lisää

Urheiluvälineitä jo toisessa polvessa

Urheile ja työtä tee! Se on ollut Heinosen perheen motto siitä pitäen, kun he perustivat v. 1983 urheiluliikkeen. Heinosten liiketoiminta nojaa kolmeen vankkaan pylvääseen. Ne ovat laatu, palvelu ja paikallisuus. Viime syksynä Sportia Jämsässä toteutettiin sukupolven vaihdos Jounin ottaessa vetovastuun.

Lue lisää

Jämsän kaupunkikeskusta

Jämsän kaupungin kaupallista keskustaa Seppolaa kehitetään aktiivisesti. Keskustasta löytyy monipuolisesti päivittäis- ja erikoistavarakauppoja, julkisia palveluja, hyvinvointipalveluja sekä monipuolisesti muita viihde- ja vapaa-aikapalveluja sekä kahviloita ja ravintoloita.

Liikuntapuisto keskellä kaupunkia

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Liikuntapuistossa voi harrastaa koripalloa ja rantalentopalloa sekä pienkentille sopivia lajeja kuten boccia ja petanque. Aidatulla monitoimiareenalla saa pelattua joukkupelejä kuten jalkapalloa ja sählyä. Liikuntapuistosta löytyy myös ulkokuntoiluvälineitä sekä suosittu pumptrack-rata ja uutuutena Bukk of Ice -taitopelipuisto. Kesähelteillä voi myös uida tai viettää aikaa Maauimalan nurmialueilla.

Tiina Mäki

Käsityön ystävän karkkikauppa

Uusittu Jämsän Keskuskatu houkuttelee keskustan alueelle uusia liikkeitä ja asiakkaita, uskoo yrittäjä Tiina Mäki. Kun Mäki perusti kymmenen vuotta sitten käsityöliikkeen Mäen Huopaa ja Lankaa, hänen pitkäaikaisesta unelmastaan tuli totta.

Lue lisää
Vehkala farkkukauppa

Vehkalan perinteikäs farkkukauppa

Vehkala Jeans Dealer on perinteinen jämsäläinen vaate-alan kivijalkakauppa. Vehkalan liike on sijainnut samalla paikalla Jämsän keskustan Seppolassa jo 1930-luvun lopulta.

Lue lisää