fbpx

Jämsä Tehdas etätyötilan logo

Jämsä Tehdas on yhteisöllinen työtila

Tule tekemään etätyötä lähityönä. Sanovat, että Tehtaalla puitteet työn tekemiseen ovat jopa paremmat kuin omalla työpaikalla, kotitoimistosta puhumattakaan. Miksi tehdä töitä kotona, kun Jämsä Tehtaalla saat ilmaisen työpisteen ja verkoston tuen?

Jämsä Tehdas on työn tekemisen paikka. Sinun työsi voi olla etätyötä, yrittäjyyttä tai opiskelua. Tarpeesi voi olla satunnaista tai säännöllisempää.

1. Rekisteröidy Tehtaan käyttäjäksi

2. Varaa työpiste DeskMe:n kautta 

Jämsä Tehdas -etätyötilan käyttäminen on tällä hetkellä käyttäjille maksutonta. Toimintaa rahoitetaan Keski-Suomen liiton rahoituksella.

Aukioloajat

Tehtaan etuovi on avoinna arkisin klo 8-15. Työpäivää voit toki jatkaa aina klo 22 asti. Mikäli sinulla on tarvetta tulla Tehtaalle muina aikoina, kysäise ovikoodia yhteisömanagerilta. Ovikoodilla Tehtaalle pääsee joka päivä klo 6-22.

Sijainti ja yhteystiedot

Jämsä Tehdas
Koskentie 6 (käynti Lindemaninkadun puolelta)
42100 Jämsä

040 559 6455
040 559 6455
jamsatehdas@jamsa.fi

Mikäli tarvitset lisätietoja Tehtaasta tai apua, esim. varauksen tekemisessä, soita tai laita viestiä Tehtaalle. Yhteisömanageri Petteri Koskinen auttaa ja on myös paikan päällä Tehtaalla.

Yhteisömanageri on paikalla varmiten klo 9-15.

Tehtaan ydinpalvelu on hyvä työpäiväkokemus

Tehtaan ydinpalvelu on hyvä työpäiväkokemus. Sanovat, että Tehtaalla puitteet työn tekemiseen ovat jopa paremmat kuin omalla työpaikalla puhumattakaan kotitoimistosta.

Käyttö on maksutonta!

Jämsä Tehtaan työpisteet on varusteltu sähköpöydillä, ulkoisilla näytöillä sekä näppäimistöllä ja hiirellä. Luonnollisesti työtuolit löytyvät ja muutama nojailujakkarakin. Useampi työpistettä on varustettu lisäksi kahdella ulkoisella näyttöllä sekä USB-C telakka. Tilan käyttäjiä palvelee langaton WLAN-verkko, joka on ulkomaailmaan yhteydessä valokuitukaapelilla. Siispä oma kone kainaloon ja Tehtaalle töihin. Hyvien puitteiden lisäksi Tehtaalta löytyy kahviseuraa sekä keskustelukumppaneita työelämäkysymyksiin liittyen.

Tule hankkimaan hyvä työpäiväkokemus Jämsä Tehtaalle!

Tervetuloa töihin ja tutustumaan Tehtaalle

Jämsä Tehdas on auki arkisin klo 8-15 välisenä aikana.

 

Tarkemmat ohjeet Tehtaalla toimimisesta löydät täältä.

Useimmiten meillä löytyy paikka työn tekemiseen, vaikka tulisit paikan päälle ilman etukäteisvarausta. Mikäli haluat varmistaa juuri tietyn työpisteen, on suositeltavaa tehdä varaus etukäteen. Varaaminen onnistuu Jämsä Tehtaan varausjärjestelmän kautta.

Mikäli olet tulossa Tehtaalle ensimmäistä kertaa, yhteisömanageri auttaa sinut alkuun ja tutustuttaan Tehtaan toimintatapoihin. Varmiten yhteisömanageri on Tehtaalla paikan päällä arkisin klo 9-15, yleensä jo heti aamukasilta. Voit laittaa varmistukseksi  yhteisömanageri Petterille viestin (email tai whatsapp), jotta hän osaa varata aikaa paikkojen esittelyyn. Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastauksia täältä.

Sanovat, että meille on mukava tulla ja tuntee olonsa tervetulleeksi.

Etätyötilan käyttäminen ja varaaminen

Työpisteiden varaamisessa käytetään Jämsä Tehtaan DeskMe-varausjärjestelmää. Varausjärjestelmään saa tunnukset, kun on rekisteröitynyt käyttäjäksi. Tee rekisteröinti tästä.

Linkki Jämsä Tehdas etätyötilan varausjärjestelmään

Huomioithan varausta tehdessäsi Tehtaan aukioloajat!

Tilojen maksimihenkilömäärät

  • Kohtaamistila max 25 hlöä
  • Avokonttoritila max 12 hlöä
  • Monitoimitila max 25 hlöä
  • Lounge max 20 hlöä
  • Neuvotteluhuone max 8 hlöä
  • Pienet työskentelytilat max 2 hlöä
  • Kokoustilat max 3 hlöä

Tarkemmat ohjeet tilojen käytöstä löydät täältä!

Tehtaan yhteisö

Hyvän työpäiväkokemuksen lisäksi Tehtaalla voit kohdata uusia ihmisiä, verkottua ja oppia; olla osa yhteisöä. Tehtaan kohtaamistilassa kahvikupin äärellä on halutessaan helppoa tutustua muihin tehdaslaisiin, oppia tuntemaan ja kysyä vaikka apua työhön liittyvissä asioissa.

Osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista ja jokainen rakentaa oman työpäivänsä haluamansa sisältöiseksi.

Tehdaslaisten esittelyjä

Katso kuvia Tehtaan arjesta

Pysy taajuudella

Seuraamalla Tehtaan somekanavia, olet ajantasalla mitä tapahtuu. Löydät Tehtaan Facesta, Instasta ja Linkkarista.

Tehtaan käyttäjillä on myös oma Whatapp-ryhmä, johon viestitään asioita arjesta ja asioista.

Liity Tehtaan Whatsapp-ryhmään 

Voit myös liittyä Tehtaan sähköpostilistalle, johon lähetämme koonteja muutaman kerran vuodessa.

Liity Tehtaan sähköpostilistalle

 

Tehtaan tapahtumia ja sisältöjä

Tehtaan päiväkahvit

Joka torstai klo 12:00
Tehtaan Kohtaamistilassa.

Tehtaan päiväkahvilla kuulet Tehtaan ajankohtaisimmat asiat, opit tuntemaan läsnäolevia. Lisäksi joku tehdaslainen esittelee itseään hieman pintaa syvemmältä.

Voit liittyä myös TEAMSin kautta klikkaamalla tästä.

Lounastauko-podcast

Tehtaalla nauhoitetaan säännöllisesti Lounastauko-podcast sarjaa.

Podcast-pöydän ääressä nostetaan esiin piilossa olevia jämsäläisten henkilö- ja yritystarinoita ja käsitellään työelämää sekä työn tekemistä erilaisista näkökulmista.

Klikkaa ja kuuntele Spotifyssa!

Tai kuuntele kaikki jaksot suoraan Tehtaan sivuilla

 

Seuraa meitä somessa

Tehdas löytyy seuraavista palveluista: Twitter, LinkedIn, Facebook ja Instagram.

#jämsätehdas
#hyvätyöpäiväkokemus
#kivassaseurassa
#töissäjämsässä

Tarinoita Tehtaan arjesta ja ihmisistä

Käyttäjäpalautteeseen on reagoitu ja tiloja päivitetty

Tehtaan päiväkahvilla esitettiin toive, että voisiko Tehtaan neukkarissa olla myös sohvaryhmä, joka lisäisi tilan hyödyntämismahdollisuuksia.Tehtaanjohtaja otti asiasta ”kopin”, mikä sai aikaan Tehtaan takatilan ja neukkarin kokonaisvaltaisemman rymsteerauksen.

Lue lisää

Pitkä automaatioura UPM:llä vaihtui SAP-asiantuntijuuteen TietoEVRYllä

Pate Valkeajärvi on jämsäläinen osaaja, joka on tehnyt pitkän työuran paperiteollisuuden automaation parissa. Alkuvuodesta hän teki rohkean ratkaisun ja vaihtoi täysin alaa.

Lue lisää
Näin olemme onnistuneet Jämsä Tehtaalla. yhteisömanageri 4, Tehtaan tunnelma 3,9, Tilojen toimivuus 3,9, Työpisteiden toimivuus 3,7, Tehtaan yhteisö 3,7 ja Tehtaan ideapöllyttämö 3,3.

Palautteen perusteella Tehtaalle on helppo tulla

Ensimmäisen vuoden käyttäjäpalaute on vedetty yhteen. Tehtaan tunnelma ja tilojen toimivuus keräsivät kiitosta, joskin muutostoiveitakin esitettiin. Myös yhteisömanageri on palautteen perusteella onnistunut lunastamaan paikkansa Tehtaan arjessa. Tutustu palautteen tuloksiin laajemmin.

Lue lisää
Pasi Korpela Jämsä Tehtaalla 22.4.2022 - kuva Petteri Koskinen

IT-alan monipuolinen osaaja ja asiantuntija

Korpelan Pasi on omin sanoin nyt neljättä kertaan Fujitsulla hommissa, tällä hetkellä tittelillä Senior cloud sales lead. Pasin ura- ja elämänpolku Jämsän yläasteelta nykyiseen on ollut monivaiheinen ja värikäs ja sen voi kiteyttää ajatukseen ’Uteliaisuus uutta kohtaan ja kokemukset’. Merkitykselliseksi hetkeksi on muodostunut kullanvärinen Ford Taunus.

Lue lisää
Jukka-Pekka Korkiakangas Jämsä Tehtaalla 14.4.2022

Himoksen kävijä ja Tech Datan liiketoimintajohtaja

Näissä hommissa pitää oppia elämään jatkuvan muutoksen kanssa, toteaa JP eli Jukka-Pekka Korkiakangas. Hän on tehnyt pitkän työuran elektroniikan ja IT:n parissa. Hänen tärkein tehtävä arjessa on oman tiimin työn mahdollistaminen.

Lue lisää
Jan on viime kesästä lähtien tutustunut paremmin Jämsään, ja nykyään hän majailee joka toinen viikko paikkakunnalla. Jämsä Tehdas on muodostunut tärkeäksi työtilaksi.

Virtuaalimaailma venyttää todellisuuksien rajoja

Jan Hurstista ei tullutkaan taiteilijaa, vaan tuli virtuaalitodellisuuden taituri. Nyt mies viihtyy erinomaisesti Jämsä Tehtaalla ja nauttii paikkakunnan ulkoilumahdollisuuksista. Tehtaan päiväkahvilla kuultiin Janin mielenkiintoinen tarina.

Lue lisää
Jämsä Tehtaalta tilastoja

Jämsä Tehtaan vuosikatsaus ja tunnusluvut

Jämsä Tehtaan tilastonikkarit koostivat keskeisimmät tunnusluvut ja faktat Tehtaan ensimmäisen toimintavuoden ajalta.

Lue lisää
Jämsä Tehtaan synttäreiden palkintogaala

Jämsä Tehtaan yhteisön rakentajia palkittiin

Jämsä Tehtaan yhteisön rakentajia palkittiin Tehtaan 1-v synttäreillä. Jämsä Tehtaan perinteisten vuosipalkintojen kategoriat: Tulokas, Eloveena, Puurtaja, Keskustelija ja Vaikuttaja. Katso palkitut.

Lue lisää
Jämsä Tehdas Synttärit

Jämsä Tehtaan Synttärit 1.4. klo 8-18

Muuallakin voi päivää viettää, mutta miksi. Tehtaan synttäripäivään on yhdistetty pitämättä jääneet avajaiset sekä avoimet ovet. Kätevää! Tulla ja mennä voit aikataulusi mukaisesti ja kiva olisi nähdä sinutkin Tehtaalla.

Lue lisää
Viveca Lehtosaari 18.2.2022

Jalat maassa, pää pilvissä

Viveca Lehtosaaren unelma on jo pienestä lapsesta asti ollut kirurgin ammatti. Lapsuuden haave on säilynyt, mutta iän karttuessa myös muunlaiset asiat ovat alkaneet tuntua kiinnostavilta. Viveca on asettanut oman riman korkealle ja tällä hetkellä hän valmistautuu pääsykokeisiin. Tehtaan päiväkahvilla hän kertoi itsestään ja tavoitteistaan lisää.

Lue lisää
Päiväkahvilta 24.2.2022

Tehtaan päiväkahvien koontia

Jämsä Tehtaan torstaiperinne Tehtaan päiväkahvit starttasi jälleen. Tehtaanjohtajaa kovasti ilahdutti, että päiväkahville kokoontui ennätysyleisö ja keskustelu kävi vilkkaana. Tämä lupailee hyvää jatkoa ajatellen. Tehtaan päiväkahvilla kuulet ajankohtaiset asiat, opit tuntemaan läsnäolevia. Täältä tehtaanjohtajan koonti ajankohtaispläjäyksenstä.

Lue lisää
Vetäytymistila

Tehtaalle uusia työskentelytiloja kokouksia varten

Tehtaalle on tulossa uusia kokoustiloja, joissa äänieristys on nykyisiä työtiloja parempi. Muutokset tapahtuu tiistaina 15.2. Nämä uudet tilat ovat noin 3,5 neliön kokoisia tiloja, jotka tullaan kalustamaan työpöydällä ja ylimääräisellä tuolilla.

Lue lisää

Tehtaan käyttäjäprofiili keskimäärin

Jämsä Tehdas -etätyötilan ensimmäinen toimintavuosi, toki vajaa sellainen, on laitettu kirjoihin ja kansiin. Aineistosta on empiirisesti muodostettu Tehtaan keskimääräinen käyttäjäprofiili.

Lue lisää

Jämsässä on helppo yhdistää perhelomailu ja työnteko

Perheen loma-ajat eivät aina osu samalle ajankohdalle, mutta Jämsässä on nykyään helppoa yhdistää lomailu ja työn tekeminen. Tätä mahdollisuutta on tällä viikolla hyödyntänyt Tiina Niskanen. Hän työskentelee Academic Worksilla rekrytoijana. Tiinan perhe on viettänyt viikon verran lomaa Himoksella, mutta Tiinalle tämä viikko ei ole ollut pelkkää lomailua. Tiina onkin tehnyt työnsä Jämsä Tehdas -etätyötilassa ja muu perhe on saanut keskittyä lomailuun. Näin kukaan ei ole häirinnyt ketään.

Lue lisää
Paula Valkeejärvi ja Pia Tuominen Tehtaalla 19.1.2022 - kuva Petteri Koskinen-4704

Comgaten uusi työntekijä on perehdytetty Tehtaalla

Comgate Oy:n uuden työntekijän perehdytystä on hoidettu Jämsä Tehtaalla. Tehtaan vakikasvo Pia Tuominen sai mänttäläisestä Paula Valkeejärvestä itselleen uuden kollegan ja Paulan perehdyttämiseen Jämsä Tehdas on tarjonnut hienot puitteet.

Lue lisää

Tehtaan uutiskirje 12/2021

Tipetipetiptap täältä Jämsä Tehtaalta! Tässä muutamat ajankohtaiset asiat tähän loppuvuoteen ja tulevan vuoden alkuun.

Lue lisää
Kirsi Vehkakoski ja Saara Linna Jämsä Tehtaalla

Tehtaalla: Kirsi ja Saara Ruokavirastolta

Tiistaina Tehtaalla oli Ruokavirastopäivä. Kirsi Vehkakoski ja Saara Linna vaihtoivat kesäkuussa molemmat työpaikkaa ja aloittivat työnsä Ruokavirastolla. Elokuussa he sitten tapasivat ensimmäisen kerran Tehtaalla työn merkeissä.

Lue lisää
Jämsä Tehtaalta

Aamuporinoiden syyskausi pakettiin – Oleellisen tunnistaminen

Tehtaan tämän vuoden viimeisen Aamuporinan teemana oli oleellisen tunnistaminen. Tehtaanjohtaja jäi keskustelun jälkeen kovasti pohtimaan, mikä on oleellista missäkin yhteydessä.

Lue lisää
yrityspalvelupäällikkö Marko Leppänen

Tehtaalla: yrityspalvelu-päällikkö Marko Leppänen

”Yrittäjiä sparrataan sekä yrittäjien suunnitelmia sanoitetaan konkreettisiksi toimenpiteiksi ja rakennetaan siihen soveltuvaa rahoitusta, investointiavustuksia ja kehittämistukia.” Näin Marko kuvaa nykyistä työtään, jota hän on tehnyt jo yli 25 vuotta jämsäläisen yrittäjyyden hyväksi.

Lue lisää

Jämsä Tehtaan joulukuu

Jämsä Tehdas -etätyötilan joulukuu sisältää muutamia extrajuttuja sekä poikkeavia aukioloaikoja. Luvassa Tehtaan Glögiä ja pikkujouluviikkoa. Lisäksi tietoa Tehtaan päiväkahveista ja aamuporinoista joulukuun ajalta.

Lue lisää

Tehtaalla: Kati Räsänen, tutkija, Luonnonvarakeskus

Kati Räsänen toimii tutkijana Luonnonvarakeskuksessa. Katin työpaikka on Jyväskylässä, mutta varsinkin nyt korona-aikana hän on työskennellyt etänä. Lokakuusta 2021 lähtien Kati on työskennellyt noin 1-2 päivää viikossa Jämsä Tehdas -etätyötilassa. Tehtaalla on erinomaiset tilat työskentelyyn ja Tehtaalla käynti tuo mukavaa vaihtelua työpäiviin.

Lue lisää
Marko Pitkänen Jämsä Tehtaalla

Tehtaalla: Marko Pitkänen, teknologiafilosofi, Vincit Oyj

– Mua kiinnostaa, miten organisaatioiden ajattelu ja järjestäytyminen vaikuttaa rakenteiden syntymiseen, ja mitä teknologioita on käytössä. Sekä toisinpäin, että miten teknologia on vaikuttanut rakenteisiin. On myös kiinnostavaa oppia ymmärtämään, miksi ihmiset kokevat järjestelmät monimutkaisiksi.

Lue lisää
Mikko Laine

Tehtaalla: Mikko Laine, suunnittelija Helsingin pelastuslaitos

Mikko pakkasi kaksi alle kouluikäistä lasta autoon, lähti syysloman viettoon Jämsään omien vanhempiensa luokse ja tuli Tehtaalle töihin. Työt ovat hoituneet Jämsä Tehtaalta mukavasti.

Lue lisää
Roni Äikäs

Tehtaalla: Roni Äikäs, ohjelmoija ja 4H-yrittäjä

Roni Äikäs on 13-vuotias 4H-yrittäjä. Hän on 7-vuotiaasta harrastanut ohjelmointia ja puheesta pulpahtelee mm. JavaScriptiä, Java, Python ja PHP. Hän on ollut mm. challenge.fi-hakkerointikilpailussa 3.sijalla ja ikäryhmänsä paras.

Lue lisää
Aamuporinakuvitus

Porinoista: Työelämän aikavarkaat

Osa aikavarkaista on helposti tunnistettavissa. Erilaiset viestit, niiden ilmoitukset, viesteihin välitön reagointi. Työpisteellä tehtävät keskeytykset.
Huonosti organisoidut palaverit. Vaikeiten tunnistettavia työelämän aikavarkaita on huonosti johdettu työ.

Lue lisää
Jani Viitasaari

Tehtaalla: Jani Viitasaari, yritysvelho, Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin yritysvelhona Janin tärkeimpänä tehtävänä on auttaa Jämsään sijoittumista harkitsevia löytämään sopivia ratkaisuja. Logistiikka-alan lisäksi Janilta löytyy kokemusta mm. rakentamisesta, kiinteistökehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista sekä tilitoimistoalasta.

Lue lisää

Tehtaalla: Teemu Virtanen, mökinomistaja Himokselta

Teemu johtaa Ernst & Young Oy:llä teknologian riskitiimiä. Työpaikka ja asunto ovat pääkaupunkiseudulla ja Jämsään Teemun oli tuonut Himos.

Lue lisää
Piritta Koskinen - kuva Milka Koskinen

Tehtaalla: Piritta Koskinen, Jämsän kaupunki

Piritta Koskinen on Sysmästä kotoisin, mies on bongattu kesätyön yhteydessä Kuusamon markkinoilta ja kahdeksan Jyväskylässä vietetyn vuoden jälkeen vuonna 2005 hän muutti perheineen miehen kotipaikkakunnalle Jämsään. Kokemusta ja oppia on vuosien varrella kertynyt hengästyttävän paljon. Tällä hetkellä Piritan työhön Jämsän kaupungilla kuuluu mm. senioriasumisen kehittämishanke.

Lue lisää

Tehtaalla: Sinikka Långström, Nelonen Media Live

Viikkoa vaille ikänsä Jämsässä asunnut Sinikka on innostunut työstään Nelonen Media Livellä: ”Tykkään työstäni ihan älyttömästi. Päätonttina mulla on markkinointi, nyt työnalla syksyn ja talven risteilyt ja ensi kesän 14 festarit ja siihen vielä konsertit päälle.” Sinikka tunnustaa myös olevansa syksyihminen ja erilainen luontoläheinen tekeminen on mieleistä.

Lue lisää
Kristiina Lähde Jämsä Tehtaan Loungessa

Joutsenosta Afrikan kautta Jämsään

Joutsenossa syntynyt Kristiina Lähde on päätynyt 2017 Jämsään monen mutkan kautta. Hänen työ on muun muassa yritysjohtamisen konsultointia, kehitysyhteistyöhankkeita ja vastuullisuusmuotoilua. Jämsä Tehdas -etätyötila on tuonut Kristiinan arkeen toivotun lisän. Tietotyöläisyrittäjälle paikallinen työyhteisö ja ammattillinen verkosto ovat tärkeitä.

Lue lisää
Ismo Reitmaa

Tehtaalla: Ismo Reitmaa – Probis Solutions Oy

Ismo kuvaa itseään melko jämsäläiseksi. Juuret ovat useamman sukupolven takaa Jämsässä. Oman lapsuuden Ismo vietti Kaipolassa ja tällä hetkellä hän asuu perheineen Juokslahden kylällä. Ismon yritys, Probis Solutions Oy, rakentaa ja ylläpitää vaativaan yrityskäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä.

Lue lisää

Tehtaalla: Ari Lappeteläinen, Infinera Oy

Ari on kotoisin Varkaudesta, josta opinnot veivät pääkaupunkiseudulle ja Otaniemeen. Jämsään Arin on tuonut rakkaus. Nykyään perheeseen kuuluvat vaimo ja lapset.

Lue lisää

Tehtaalla: Juha ja Mette – Berliinistä etätyössä Tehtaalle

Jämsä Tehtaan käyttäjäprofiiliin voi lisätä nyt myös Berliinin. Juha asuu tällä hetkellä puolisonsa Metten kanssa Berliinissä, mutta on alun perin Jämsästä kotoisin.

Lue lisää

Tehtaalla: Juulia Peippo, sosionomiopiskelija, Metropolia AMK

Juulia mielestä on ollut paljon helpompi keskittyä opinnäytetyön tekemiseen täällä Tehtaalla, kun tekemättömät kotiaskareet eivät ole vieneet huomiota.

Lue lisää

Tehtaalla: Pia Tuominen, asiantuntija, Comgate Oy

Pia on matkailualan todellinen moniosaaja: ”Mää jään sinne, missä on hauskaa”, sanoo yksi Jämsään jäänyt.

Lue lisää

Tehtaalla: Milka – Kesäpetterin viimeinen työpäivä

Niin se kaksi kuukautta on mennyt, ja nyt olisi aika siivota pöytä ja viedä kamera takaisin kotiin. Jokainen on kävijä tuonut mukanaan oman persoonansa ja palan jotain sellaista tarinaa, jota kukaan muu ei voisi kertoa.

Lue lisää

Tehtaalla: Noora Pahkala – Jämsästä tie maailmalle

Jämsä Tehtaan käyttäjiä on nyt ympäri maailmaa. Noora asuu tällä hetkellä Hong Kongissa ja työskentelee Citi-pankissa, mutta on alun perin Jämsästä kotoisin. Täältä voi ponnistaa minne vaan.

Lue lisää

Jämsä Tehtaan päivitetyt Juhannustaiat

Jämsä Tehtaalla perinteiset juhannustaiat kokivat pienen päivityksen…
1. Poimi seitsemän erilaista johtoa seitsemältä eri työpisteeltä, aseta johtokasa tyynyn alle, niin voi olla, että vihainen yhteisömanageri tulee uniisi asti.

Lue lisää

Tehtaalla: Mari Sarajärvi ― Elämän suorittajasta sädehtiväksi yrittäjäksi

Mari palasi opintovapaan jälkeen vielä hetkeksi pankkiin, mutta jokin oli muuttunut. Enää suorittaminen ei ollut se ykkösjuttu, vaan tilalle oli tullut jotain muuta, tarve huolehtia myös omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Lue lisää

Tehtaalla – Tiina Jussi-Pekka: ”Tehdaslaisilta vinkkejä niin töihin kuin mökkeilyynkin”

Jämsä Tehdasta Tiina kuvaa käytännölliseksi, yhteisölliseksi ja idearikkaaksi. Muilta tehdaslaisilta on saanut vinkkejä niin töihin kuin mökkeilyynkin.

Lue lisää

Muutoksia ja muistutuksia liittyen Tehtaan koronaohjeisiin

Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä koronarajoituksissa ja –ohjeistuksissa on tapahtunut  muutoksia. Vaikka kokoontumisrajoitukset on merkittävästi löystyneet, me Jämsä Tehtaalla toimimme edelleen omien määriteltyjen suositusten mukaisesti.

Lue lisää

Tehtaalla: Kari Pitkäniemi, WIMMA Lab Student Coach, JAMK

Kari kuvaa itseään haaveilijaksi ja kyselijäksi… pikkaisen ”tuulella käyvä” kaveri omien sanojensa mukaan. Karin mielestä hän on tylsä tyyppi, mutta lupasi kuulijoilleen spektaakkelin.

Lue lisää

Tehtaalla: Kaisa Sohlman ― opiskelua Himos-mökkeilyn lomassa

Kaisa tuli perheineen lomailemaan Himokseen vanhojen muistojen äärelle, ja Jämsä Tehdas tarjosi päivisin rauhallisen tilan opiskelulle.

Lue lisää

Tehtaalla: Milka Koskinen, yhteisömanagerin kesäsijainen

Kesä-heinäkuu ajan Milkan voi bongata kesäpetterinä yhteisömanagerin pöydän takaa.

Lue lisää

Tehtaalla: Anne Silvánin aamupohdintoja

Nyt Jämsässä on kaupungin tarjoamat hienot ja monipuoliset etätyötilat tässä ihan keskustassa, jotka mahdollistavat myös lomasuunnitelmien ja työnteon yhdistämisen monin eri tavoin.

Lue lisää

Tehtaalla: Emma Selenius, sosiaalisen hyvinvoinnin päällikkö, SPR

SOTE-alalla toimiva valtiotieteilijä, jonka tavoitteena oli päästä YK:n pääsihteeriksi

Lue lisää

Tehtaalla: Kaie Hakonen, yrittäjä, Sanfavora

Kaie Hakonen on hyvinvointiyrittäjä, kirjailija ja ruokakouluttaja. Kaien yrityksen nimi, Sanfavora, on esperantoa ja tarkoittaa terveellistä ruokaa.

Lue lisää

Tehtaalla: Matias Myllymäki, Otava Oppimisen palvelut

Matias tunnustautuu intohimoiseksi lumilautailun ystäväksi ja Himoksessa on tullut vietettyä tunti jos toinenkin. Myös jalkapallo ja Jämsänkosken Ilves osoittautuvat olevan sydäntä lähellä.

Lue lisää

Tehtaalla: Anne Silván, Smartum Oy

Anne on syntyperäinen jämsäläinen. Opiskelujen ja työn perässä matka on vienyt Jyväskylän kautta Helsinkiin. Paluumuuttajana Anne tuli takaisin Jämsään vuonna 2009.

Lue lisää

Tehtaalla: Kristiina Lähde, Saliens Oy

Kristiina on kotoisin Joutsenosta. Matka on kulkenut Helsingin ja Jyväskylän kautta Afrikkaan, ja sieltä edelleen Helsingin kautta Jämsään.

Lue lisää

Tehtaalla: Petteri Koskinen, yhteisömanageri

Petteri on Jämsässä syntynyt ja seitsemän Jyväskylässä vietetyn vuoden jälkeen vuonna 2005 jälleen paluumuuttajana Jämsään uudelleen kotiutunut kolmen lapsen isä.

Lue lisää

Jämsä Tehdas avasi virallisesti ovensa

Nyt on upeat ja toimivat tilat meille etäilijöille, kommentoi Matias Instagramissa vierailunsa jälkeen.

Lue lisää

Millaisen etätyötilan haluaisit?

Tule mukaan keskustelemaan, millaisia sisältöjä ja asioita toivoisit Jämsä Tehtaalta. Ensimmäinen TEAMS-tilaisuus on 15.2. klo 14:30. Nyt on mahdollista vaikuttaa.

Lue lisää

Jämsä Tehdas – HUB – sijoittumispaikka on valittu

Taas ollaan yksi askel lähempänä avaamista, sillä tilat on valittu ja toiminta tulee käynnistymään maaliskuussa osoitteessa Koskentie 6

Lue lisää