fbpx

Jämsä Tehdas etätyötilan logo

PALUU TEHTAAN ETUSIVULLE

Jämsä Tehdas – Käyttöohjeita

Tältä sivulta löydät käyttöohjeita Jämsä Tehtaan laitteiden ja muiden puitteiden käyttämiseen. Yhteisömanagerin puoleen kannattaa kääntyä, mikäli peukalo on keskellä kämmentä eikä homma meinaa onnistua.

Sydän keltainen

Kuinka säädän Tehtaan työtuolia?

Tehtaalla on käytössä Martelan James-työtuoleja. Tuolista löytyy monipuoliset säädöt joka suuntaa. Kannattaa tutustua alla olevaan videoon ja osaat säätää itsellesi mukavan istumiskokemuksen.

Klikkaa tästä tuolin säätövideo auki

Sydän keltainen

Tulostin – Kuinka voin tulostaa ja skannata?

Tulostaminen

Tehtaalla tulostaminen on kaikista helpointa oman muistitikun avulla. Tarvittaessa tikkua voi kuitenkin lainata tulostamisen ajaksi myös Tehtaalta. Tulostimen vasemmassa sivussa on kohta, johon muistitikku laitetaan kiinni.

Napauta kohtaa Tulosta asiakirja ulkoisesta muistista. Näytölle avautuu näkymä, josta valitaan haluttu tiedosto ja painetaan Tulosta.

Näkyviin tulee tavallinen tulostusvalikko, josta painetaan lopuksi Käynnistä.

Skannaus

Skannauksesta tulee helpompaa ja nopeampaa, jos oma sähköposti on tallennettu tulostimen osoitekirjaan (ohje osoitekirjaan alempana). Jos skannailla tarvitsee vain harvoin, voi sähköpostin kirjoittaa joka kerta erikseen skannauksen yhteydessä, kuten tässä ohjeessa.

Valitse Skannaus aloitusnäytöltä. Näkyviin tulee tulostimen osoitekirjan Suosikit. Valitse kuitenkin vasemmasta valikosta Suorasyöttö. Sen jälkeen valitse ruudulta sähköposti.

 
 

Syötä sähköpostiosoite kenttään, paina väkästä. Laita skannattava paperi valmiiksi skannausta varten, ja sen jälkeen Käynnistä. Paperi tulee ulos hyvin nopeasti alempaan lokeroon.

Sähköpostiosoite osoitekirjaan

Paina aloitusnäytöltä Osoitekirjaa. Avautuvasta valikosta valitse Osoitteen rekisteröinti (Osoi. rek.).

 

Täytä tyhjät kentät. Laita numeroksi 4, jos osoitekirjassa on 3 osoitetta jne. Voit valita osoitteen ruksista Suosikkeihin, jotta sen löytää jatkossa helpommin.

Valmista!

Sydän keltainen

 

Lisätietoja

Neuvoja ja lisätietoja voit aina kysyä Jämsä Tehtaan yhteisömanagerilta.

Petteri Koskinen
yhteisömanageri
040 559 6455
jamsatehdas@jamsa.fi

PALUU TEHTAAN ETUSIVULLE