fbpx

Jämsäläisiä työpaikkoja

Sijoitu Jämsään!

Kiinnostuitko?
Haluatko luoda menestystarinasi Jämsässä?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

TYÖPAIKKOJA JÄMSÄSSÄ

Jämsässä on tälläkin hetkellä monissa yrityksissä ja julkisilla työnantajilla tarvetta osaavalle työvoimalle. Työpaikka ei välttämättä ole avoimessa haussa, mutta kun sopiva osaaja löytyy, työntekijä palkataan.

Jämsän suurimpia työnantajia ovat mm. UPM, Patria, Jämsän Terveys, DuPont, Elonen ja Jyki.

Tällä hetkellä osaajia tarvitaan erityisesti metalli- ja SOTE-alan työnantajien palvelukseen. Toki työpaikkoja on tarjolla useilla työnantajilla, kunhan vain sopiva tekijä löytyy.

Jämsä sijaitsee sopivasti lähellä kaikkea, keskellä Suomea. Jämsästä on hyvät julkiset yhteydet Tampereen ja Jyväskylän suuntaan. Siispä voit asua Jämsässä vaikka työpaikkasi tai työsi olisikin muualla.

Alla löytyy kuvauksia jämsäläisistä työnantajista.

Hoiva-ala

Attendo Oy

Attendo Koskipuisto, Puutarha & Ulkoilu –teemakoti ikäihmisille, valmistui Jämsänkoskelle lokakuussa 2016. Attendo Koskipuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea ulkoilu- ja puutarhateemalla.

Lue lisää

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimi

Jämsän kaupunki tuottaa omana palveluna Jämsässä vammaispalveluja, lapsiperheiden sosiaalityön ja aikuissosiaalityön palveluja sekä Kuhmoisissa sosiaali- ja terveyspalveluja. Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluksessa on 143 vakituista ja 32 määräaikaista työntekijää.

Lue lisää

Jämsän Terveys

Jämsän Terveys on Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyritys ja kuulumme Pihlajalinna-konserniin. Tuotamme terveys- ja sosiaalipalveluita yli 20 000 jämsäläiselle mm. terveys-, vanhus- ja hyvinvointipalveluita.

Lue lisää

Vetrea

Linnamäentien ryhmäkoti Jämsänkoskella on kehitysvammaisille henkilöille tarkoitettu tehostettu palveluasumisyksikkö. Ryhmäkoti sijaitsee luonnonläheisellä alueella kävelymatkan päässä kaupoista. Ryhmäkodin 15 nykyaikaista asuntoa on sijoitettu kolmeen eri pienryhmään.

Lue lisää

Teollisuus

DuPont Jämsänkoski

DuPontin Jämsänkosken tehtaalla tuotetaan pääasiassa sieni- ja hiivaentsyymejä, ja tuotteet ovat nestemäisessä muodossa. Tehdas palvelee pääasiassa rehu-, bioetanoli- ja ruokamarkkinoita. Tuotanto toimii 24/7 ja tuotannosta 95 % menee vientiin.

Lue lisää

Jokilaakson Juusto

Jokilaakson Juusto on pieni ja ketterä toimija, joka on löytänyt 15 toimintavuotensa aikana paikkansa isojen yritysten joukossa. Palvelemme sekä elintarviketeollisuutta että kuluttajia aidosti asiakaslähtöisesti. Työllistämme lähes 30 henkilöä ja tulevaisuudessa toimintamme tulee laajentumaan.

Lue lisää

Jyki

Jyki Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut Längel-mäellä Jylhänvuoren juurella vuodesta 1966. Meillä on Jykillä Länkipohjassa töissä yli 100 alan huippuammattilaista.

Lue lisää

Patria Aviation Oy

Aviation-liiketoiminta tarjoaa Hallissa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, jotka kattavat rungon, moottorin ja laitteiden korjaukset, huollot ja modifikaatiot. Patrialla Jämsän Hallissa työskentelee noin 740 alan ammattilaista

Lue lisää

Muut alat

Communicare Finland Oy

Communicare Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva vuonna 2011 perustettu contact center -alan yritys.  Yrityksen johdolla on yli 50 vuoden kokemus cc-alalta ja myös yksiköiden päällikkötasolla kokemus/koulutus ovat avainasemassa.

Lue lisää

Elonen Oy

Communicare Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva vuonna 2011 perustettu contact center -alan yritys.  Yrityksen johdolla on yli 50 vuoden kokemus cc-alalta ja myös yksiköiden päällikkötasolla kokemus/koulutus ovat avainasemassa.

Lue lisää

Jämsän Ateria- ja Puhtauspalvelut

Liikelaitoksen toimintaan kuuluvat ateria- ja  puhtaus-palvelut sekä uimahalli Koskikaran kahvio- ja lipun-myyntipalvelut.

Lue lisää

Jämsän kaupungin varhaiskasvatus

Jämsässä varhaiskasvatusta järjestetään kuudella alueella ja siihen kuuluvat päiväkodeissa järjestettävä esiopetus ja varhaiskasvatus, vuorohoito ja perhepäivähoito.

Lue lisää

Jämsän Patalahti Oy

Jämsän Patalahti Oy on yli 20-vuotias perhe-yritys, johon kuuluvat perinteikäs Patalahden liikenneasema Jämsässä, tämän yhteydessä oleva Subway-ravintola, sekä lähes neljä vuotta sitten Muurameen avattu Subway-ravintola.

Lue lisää

HALUATKO TIETOSI LISTALLE?

Työnantaja, mikäli haluat toteuttaa itsestäsi työnantajaesittely, ole yhteydessä.

Petteri Koskinen
040 184 2276
petteri.koskinen@jamsa.fi

 

Lataa esite