fbpx

Ilmianna jämsäläinen tarina!

Ilmianna jämsäläinen tarina!

Kenen jämsäläisen henkilön, yrityksen tai yrittäjän tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi? Ilmianna mahdollinen tarinan kohde meille. Jämsän kaupunki tuottaa vuoden 2021 aikana mielenkiintoisia tarinoita videoiden ja artikkelien muodossa. Sisältöjä tullaan käyttämään Jämsän kaupungin markkinoinnissa, positiivisen Jämsä-mielikuvan vahvistamisessa.

Sydän keltainen

Muuallakin voi asua, mutta miksi?

Jää sinäkin. Jää asumaan.

Jämsässä on kaikkea, mitä muuallakin ja joissain tapauksissa jopa enemmän. Miksi siis mennä muualle, kun voi jäädä Jämsään? Jämsä jää mieleen. Näitä mielenkiintoisia tarinoita nyt keräämme. Tarina voi liittyä työn tekemiseen, asumiseen tai harrastamiseen Jämsässä. Myös tarinat Jämsään muuttamisesta ovat kiinnostavia. Yhtä lailla tarinassa voi nousta esiin yrittäminen sekä jämsäläiset palvelut tai työnantajat.

Sisällöntuotantoa toteutetaan Keski-Suomen liiton rahoituksella.

Ilmianna tarina

Ilmiannettavien tarinoiden ei tarvitse olla valmiita kokonaisuuksia, joten rohkeasti antamaan omia vinkkejä henkilöistä ja yrityksistä.

Klikkaa tästä ja suorita ilmianto

Lisätietoa ilmiannosta ja tarinoiden tuottamisesta antaa

Petteri Koskinen
040 184 2276
petteri.koskinen@jamsa.fi.

Esimerkkejä jo tehdyistä tarinoista

Jiri keksi pyyhkeen, joka ei tipahda

Se oli yksi tavallinen kesäinen ilta, kun koskenpääläinen Lindénin perhe oli saunomassa. Tuolloin 6-vuotias perheen kuopus huomasi, kuinka paljon helpompaa olisi vilvoitella, jos pyyhe ei pyrkisi jatkuvasti tipahtamaan yltä. – Olisipa pyyhkeessä hinkselit, Jiri Lindén tuumi.

Lue lisää

Veikon Koneen nuoret ammattilaiset panostavat palveluun

Mukava, avulias, ammattitaitoinen ja innostunut – muun muassa näillä sanoilla on kuvailtu jämsäläisen elektroniikkaliike Veikon Koneen nuoria myyjiä. Asiakkaisiin varsin positiivisen vaikutuksen tehneet 19-vuotiaat ovat Jalmari Lehtonen ja Tino Niemelä.

Lue lisää

Ilkka Talvi tarinoi, musisoi ja opastaa Jämsän upeassa luonnossa

Eräopaspalvelu Talvi on toiminut Jämsässä jo vuodesta 1994. Luonto on Ilkka Talvelle kuin koti; paikka rentoutumiseen, ajattelemiseen ja aistimiseen, täynnä tarinoita ja kokemuksia. Se, että Oulaisista kotoisin oleva Ilkka päätyi Jämsään, on monen tekijän summa.

Lue lisää

Himos tarjoaa monipuolista lumi-ilottelua

Sisarukset Elsi ja Jouni Ojala jatkavat isänsä Juhani ”Jussi” Ojalan vuonna 1984 paaluttaman vision toteuttamista: Himoksen rinteille Jämsään rakennetaan hiihtokeskus, joka kehittyy ja kasvaa. Yli 35 vuoden jälkeenkin alueella on tekemisen meininkiä ja monenlaista uutta kehitellään koko ajan.

Lue lisää
Huolto-Kaksikko

Huolto-Kaksikko – moottori-harrastajan karamellikauppa

Huolto-Kaksikkoon tullaan ympäri Suomen. Palveleva erikoisliike houkuttelee laajalla ja monipuolisella palvelulla. Moottoripyöriä, mopoja ja mönkijöitä on esillä kymmenittäin. Hyllyt pursuavat kypäriä, ajoasuja ja varaosia. Valikoimissa on myös sähköpyöriä, lumilinkoja, veneilytarvikkeita sekä paljon muuta.

Lue lisää

Kiva kenkä, parempi mieli

Kenkäkauppias Ulla Pajala on kasvanut jalkinekaupan takahuoneessa. Pajalan kenkään tullaan varta vasten kauempaakin. Ohikulkijat muistavat paikan ja pysähtyvät ostoksille. Pajalan kenkä on juureva jämsäläisyritys. Vaikka kenkätavarataloa on houkuteltu laajentamaan toimintaansa laajemmalle, kauppias kokee Jämsän riittävän.

Lue lisää
Saija asuu perheineen idyllisellä Korvenmäen asuinalueella Jämsänkoskella.

Saija Silén on Saunamestari ja perinteen vaalija

Vuoden Saunamestarin titteli meni tänä vuonna ansaitusti jämsänkoskelaiselle puuhanaiselle, jolle sauna on sydämen asia. Hänet tunnetaan etenkin Juokslahdella sijaitsevan Saunakylän aktiivina, sekä rakennustutkijana, joka vaalii suomalaista perinnetietoutta ja jakaa sitä eteenpäin.

Lue lisää
Jari Elonen

Elonen Oy laajenee, mutta koti pysyy Jämsässä

– Positiivinen ilmapiiri ruokkii hyvää. Toimin yrittäjänä yhteensä yhdeksässä eri kaupungissa ja näen paljon erilaisia toimintatapoja, kyllä se avoin asenne ja joustavat rakenteet ovat paras ratkaisu. Nyt tuntuu siltä, että Jämsässäkin kuljetaan myönteiseen, valoisampaan suuntaan. Se tuntuu hyvältä. Toteaa Jari Elonen

Lue lisää
Haaviston asukkaat - Marika Hakkarainen ja Juha Pihlajamäki

Uusi koti Haaviston tähtien alla

Marika Hakkarainen ja Juha Pihlajamäki muuttivat Helsingistä Haavistoon, sopivan pieneen kyläyhteisöön. Juha tekee töitä sovelluskehittäjänä ja Marika on taloushallinnon asiantuntija. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla konttoreilla heillä on edelleen toimistopaikat, mutta työt sujuvat oikein hyvin etänä.

Lue lisää