fbpx

Yrittämään Jämsään!

Sijoitu Jämsään!

Kiinnostuitko?
Haluatko luoda menestystarinasi Jämsässä?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Yli 1 500 yritystä
Vahvoja toimialoja mm. puuteollisuus ja matkailu.

Osaamisen kehittäminen
Työvoiman koulutuspalvelut helposti saatavilla

Merkittävä matkailukeskus
Himos on eteläisen Suomen merkittävin matkailukeskus

Logistisesti toimiva ympäristö
Tavara ja ihmiset liikkuu helposti joko kumipyörillä tai raiteilla

Yrittäjä – Haaveiletko sujuvasta arjesta?

Tule yrittämään luonnonläheiseen Jämsään, jossa yrittäminen ja sujuva arki on mahdollista yhdistää.

Jämsässä asumiseen ja elämiseen liittyvät palvelut ovat napakassa paketissa. Alueelta löytyvät peruspalveluiden lisäksi myös laajat terveydenhuoltopalvelut. Lähellä ovat luonto sekä monipuoliset harrastamisen mahdollisuudet.

Jämsässä toimii jo yli 1 500 yritystä. Suurimpia työllistäjiä alueella on erilaiset teollisuuden yritykset, jotka työllistävät noin 40 % työvoimasta. Teollisella toiminnalla onkin Jämsän seudulla pitkät perinteet. Vahva toimiala on myös matkailuun liittyvät palvelut. Himoksen alue on kasvanut eteläisen Suomen merkittävimmäksi matkailukeskukseksi, jossa toiminta on ympärivuotista.

Jämsän sijainti eteläisen Suomen keskeisellä tarjoaa myös hyvä sijoittumispaikan yrityksellesi, jos asiakkaasi ovat ympäri Suomenniemeä. Toisaalta työtä on mahdollista tehdä vaikka laiturin nokalla Päijänteen rannalla.

Yritystapahtumat löytyvät Jämsän kaupungin tapahtumakalenterista

 

 

Osaava Jämsä logo

APUA JA TUKEA LIIKETOIMINTAAN

Jämsän kaupunki on yrittäjien ystävä. Autamme sinua löytämään toiminnallesi sopivat tilat ja tekijät.

Jämsän kaupungin yrityspalvelut
Kumppaneita

Jämsän yrityshakemisto

 

TILAA YRITYSTOIMINNALLE

Vapaat toimitilat
Tarjolla olevat yritystontit
VT9/VT24 -risteysalue
Myllymäen yrityspuisto
Himos

 

 

Kaipolan tehdasalue

Jämsän Kaipolaan syntyy ympäristöarvoja vaaliva yrityskonsepti

Vihreä portti on aukeamassa. Kaipola Greenport Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Inkovaara sanoo, että Kaipolasta on tulossa kierrätystalouden, uusiutuvien hiilineutraalien materiaalien ja uusiutuvan energian solmukohta. Hän pitää Kaipolan sijaintia erittäin soveliaana kierrätystoiminnalle.

Lue lisää

Nisula Forest Oy – huippuluokan tuotekehittelyä ja kansainvälistä kauppaa

Jämsän Hallissa, aivan lentokentän kupeessa, toimii perinteikäs Nisula Forest Oy. Yritys on piakkoin ottamassa käyttöön 1500 neliön tuotantotilojen laajennusosan, jonka myötä tuotanto laajenee 50 prosentilla. Tuotevalikoimaan kuuluvat hakkuupäät, energiakourat, kuormaimet ja jatkopuomit sekä lisävarusteita ketjunpitimet, telankiristimet ja pyörivät liittimet.

Lue lisää

Perinteikäs perheyritys Ollin Sora Oy täyttää 30 vuotta

Yritys tarjoaa todella monipuolisia palveluita. Maa- ja kiviaineksen myynnin lisäksi tehdään maanrakennusta, tienhoitoa, purkutöitä, pohjatöitä, teiden perusparannusta ja talvisin aurausta. Laitteistoa löytyy monenlaista muun muassa viisi kaivinkonetta ja kuusi kuorma-autoa sekä lastauskone joka montulle.  

Lue lisää
Auteriset

Auteriset ovat yrittäjinä moniosaajia

Länsi-Himoksen juurella seisoo kohta kahdeksan vuotta toiminut Rinne-ravintola, jota luotsaa aviopari Jukka ja Tytti Auterinen. Ravintola Rinne tunnetaan runsaasta buffet-lounaastaan, joka kootaan laadukkaista raaka-aineista. Lounaspöydässä riittää valinnanvaraa moneen makuun. Rinne on monelle tuttu myös aidosta After Ski –toiminnasta, jonka Auteriset lanseerasivat Himokselle.

Lue lisää
Seija nauttii työstään Jokilaakson Luontaispuodin yrittäjänä, ja saa energiaa ihmisten kohtaamisesta.

Seija El Sayed uskoo positiivisuuden sanomaan

Jokilaakson luontaispuodin yrittäjä nauttii työssään ihmisten kohtaamisista ja keskusteluista. Seijan valoisa persoona on osa Puodin ilmapiiriä. Seijan puoti on paljon muutakin kuin luontaistuotekauppa, se on kuin yhteinen olohuone, jossa voi nautiskella monenlaisia herkkuja, ja kaiken kruunaa kahvittelutila Kammarissa esillä oleva taidenäyttely.

Lue lisää
Paavo Partio, Hirvikartano

Paavo Partio isännöi Hirvikartanoa vankalla osaamisella

Paavo Partio isännöi Hirvikartanoa Jämsän Heinäselällä Himoksen jylhässä takamaastossa. Kaiken toiminnan ydin Hirvikartanolla on  laadukasta suomalaista ruokaa tarjoava ravintola. Hirvikartano tarjoaa erinomaiset puitteet juhlille ja erilaisille kokoontumisille.

Lue lisää
Marjukan työ on usein kuin palapelin kasaamista. ”Mainosten suunnittelu on sellaista askartelua ja näpertämistä, pidän siitä valtavasti.”

Jämsän mainosmaailma on Marjukka Koskelan työkenttä

Inspiren toimialaan kuuluu graafinen suunnittelu, painotyö, teippaussuunnittelu ja somistuspalvelu. Työssä Marjukkaa kiehtoo asiakkaiden ja innostavien tehtävien lisäksi luovuus. Jämsä saa kaikin puolin erinomaiset arviot; täällä on hyvä yrittää ja elää.

Lue lisää
joulutähdet: Joulutähdet laitetaan kasvamaan jo kesällä. Jouluna ne ovat täydessä loistossaan.

Lähikukkia Jämsästä, olkaa hyvä

Kaisa ja Kalle Urosen omistama puutarha on harvinaisuus. Suomessa on vain muutama alan yritys, joka tuottaa leikkokukkia ympäri vuoden. Erityisesti ruusuhuoneet ovat pariskunnan ylpeyden aihe. Talvi on jo tullut, mutta Urosen puutarhalla on ikuinen kevät. Jämsän Olkkolassa sijaitsevalla puutarhalla, tuhannet joulutähdet ja muut kukkaset odottavat parhaillaan pääsyä jouluisiin koteihin.

Lue lisää
Siperianhusky Reiska pääsi tervehtimään isäntäänsä.

Rantapirtin lämmin tunnelma lumoaa kävijänsä

Timo tunnetaan Koskenpäällä sijaitsevan Kievari Rantapirtin isäntänä, joka pyörittää vaimonsa kanssa varsinaista monitoimikeskusta. Majoituksen ja ravintolapalveluiden lisäksi on valtavasti toimintaa, kuten melontaa, moottorikelkka- ja mönkijäsafareja, frisbeegolfia, ralliautoilua, koiravaljakkoajelua, erilaisia saunakokemuksia ja nyt myös jääkartingia.

Lue lisää

Jämsä sijaitsee keskellä eteläistä Suomea

Etäisyyksiä Jämsään

 

 • Helsinki 220 km
 • Tampere 90 km
 • Jyväskylä 55 km
 • Lahti 115 km
 • Turku 250 km
 • Oulu 395 km
 • Pietari 450 km

Lentokentät

 • Tampere 100 km
 • Jyväskylä 80 km

Junayhteydet

 • Helsinki 2 h 44 min
 • Tampere 58 min
 • Jyväskylä 30 min