fbpx

Himos – kasvava matkailukeskus

Himos-Jämsän kesä Himos-Jämsän talvitunnelmia

Sijoitu Jämsään!

Kiinnostuitko?
Haluatko luoda menestystarinasi Jämsässä?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Himos tarjoaa monipuolista lumi-ilottelua

Sisarukset Elsi ja Jouni Ojala jatkavat isänsä Juhani ”Jussi” Ojalan vuonna 1984 paaluttaman vision toteuttamista: Himoksen rinteille Jämsään rakennetaan hiihtokeskus, joka kehittyy ja kasvaa. Yli 35 vuoden jälkeenkin alueella on tekemisen meininkiä ja monenlaista uutta kehitellään koko ajan.

Lue lisää

Päivi Heikkala luottaa Himoksen vetovoimaan

– Yhteistyö on tärkeä asia, vahvat, toimivat verkostot ovat avainasemassa. Ei mikään yritys pärjää yksin, HimosLomien toimitusjohtajana tämän vuoden helmikuussa aloittanut Päivi kommentoi.

Lue lisää

Sopuisaa mökkeilyä koko suvun voimin

Mikko ja Mikael, isä ja poika, Gottleben perheineen viettävät paljon aikaa mökillä Jämsän Himoksella. Vapaa-ajan vieton lisäksi mökiltä käsin tehdään myös töitä. Himokselta löytyy miehille mieluisa harrastus, golfaaminen.

Lue lisää

LOMATONTTI HIMOKSELTA

Jämsän kaupungilla on myytävänä loma-asuntotontteja Himoslehtelän asemakaava-alueella. Lisäksi Päijänteen rannalle, Himoksen itäiseen osaan on suunnitteilla tasokas satama- ja loma-asuntokylä Päijänranta.

Lue lisää

Himos – ympärivuotinen matkailukeskus

Himos on ympärivuotinen ja kansainvälinen matkailukohde sekä loistava tapahtumaympäristö. Himoksen alueella on n. 4 000 vuodepaikkaa ja useita ravintoloita sekä erilaisia ohjelmapalveluja. Himosvuoressa kohoavat Etelä- ja Keski-Suomen suurimmat ja monipuolisimmat rinteet, joita on peräti 25 kappaletta. Suurimpia kesätapahtumia ovat Himos Juhannus -festivaali, Iskelmä-festivaali sekä 90-luvun dance-musiikin festivaali Jysäri. Himoksen kesävierailijoiden määrä on n. 140 000  ja koko vuoden kävijämäärä n. 350 000, kun päiväkävijät lasketaan mukaan. Katso video Himoksen talvitarjonnasta >>

 

Himos-Jämsä logo

Tutustu koko matkailutarjontaan >>

Lue Himos & Jämsä -matkailuesite >>

Alueen faktat

  • Rekisteröidyt yöpymiset v. 2020: 207 000
  • Ulkomaalaisten osuus yöpyjistä n. 20 %
  • N. 450 kpl mökkejä ja huviloita
  • Majoitusmyynnin arvo 5,9 milj. (v. 2020)
  • Kesäkaudella n. 140 000 kävijää
  • Suurimmat tapahtumat Juhannus, Iskelmä ja Jysäri -festivaalit sekä paljon muita tapahtumia
  • 26 rinnettä, 18-väyläinen golfkenttä, useita ravintoloita ja runsaasti erilaisia aktiviteetteja

Tilastotietoja:
Matkailutilastot >>

 

Alueen tulevaisuus

Himos kasvaa ja kehittyy koko ajan. Lomakeskus laajenee myös Päijänteen suuntaan, jonka rantamaisemiin on kaavoitettu vakituisen asumisen mahdollistava Päijänrannan satama- ja loma-asuntokylä. Suunnitteilla olevan kylpylän, täysimittaisen golfkentän, laadukkaiden rinnepalvelujen sekä isojen festivaalien myötä Himos on entistäkin viihtyisämpi matkailukeskus.

Himos Master Plan 2035 – Matkailun kehittämisen visio

Rakenna mökkisi Himokselle. Katso tontit! >>