fbpx

Sijoitu Jämsään!

Kiinnostuitko?
Haluatko luoda menestystarinasi Jämsässä?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Myllymäen yrityspuisto

Myllymäen Yrityspuiston alueella on noin 16 hehtaaria rakennusvalmiita tontteja teollisuuden ja teknisten palveluiden tarpeeseen. Tontteja on kaavoitettu 31 kappaletta. Niiden pinta-alat vaihtelevat 2 000 – 18 000 neliömetriin. Tonttien koko on räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Alue sijaitsee Jämsän ja Jämsänkosken välisellä alueella lähellä Myllymäki I -aluetta. Alueelta lähtee Mänttään johtava tie. Etäisyys VT9-tielle on ainoastaan 7 km. Myllymäen teollisuusalueelle sopii erityisen hyvin teollinen valmistustoiminta ja logistiikkapalvelut. Maaperä alueella on hiekkamaata, joten rakennettavuus on hyvä. Korkeuserotkin alueella ovat vähäisiä.

Yrityksille pitkän historian omaava Myllymäki I ja uusi Myllymäki II -yritysalue tuovat merkittäviä kustannus- ja synergiaetuja. Yritysalueet muodostavat yhtenäisen toimivan teollisuuskeskittymän, jolla on pinta-alaa yhteensä yli 50 hehtaaria.

Myllymäen alue toimii mm. FinnMetkojen näyttelyalueena.

Alueen faktat

  • Rakennusvalmista yritysaluetta 16 ha
  • Tontteja 31 kpl
  • Pinta-alat 2 000 – 18 000 m²
  • Neliöhinta 5 €/m²
  • Rakennusoikeus 1 200 – 4 900 k-m²
  • Alueella valmis kunnallistekniikka

Varaa tontti valmiilta yritysalueelta. Ota yhteyttä >>

Katso Myllymäen vapaat tontit Jämsän kaupungin karttapalvelusta

Etsitkö yrityksellesi kotia?

Jämsän kaupungin omistama Jämsän Yrityskiinteistöt Oy toimii yhteistyössä Jämsek Oy:n kanssa ja tarjoaa monipuolisia tilaratkaisuja pysyviin tai väliaikaisiin toimitilatarpeisiin. Kiinteistöissä on enimmäkseen toimisto- ja tuotantotiloja. Laadukas toimintaympäristö ja monipuoliset palvelumme helpottavat yrityksen toimintaa ja rakentavat positiivista yrityskuvaa. Jämsän Yrityskiinteistöt Oy voi toimia kumppanina toimitilojen etsinnässä tai tarjota edullisia tilaratkaisuja yrityksenne tarpeisiin.

Ota yhteyttä Jämsän Yrityskiinteistöt Oy

Myllymäen yritystontit huutokaupataan nyt
–70 % lähtöhinnoista!

Huutokauppa on käynnissä 23.03.2022 asti!
Valitse omasi ja huuda osoitteessa Huutokaupat.com.

Jämsä yritystontit huutokauppa

Sydän keltainen

Myllymäki on paras mahdollinen paikka

Mänttä Pump Works Oy löysi sopivat toimitilat Myllymäestä. ”Paikkana tämä on meille tosi hyvä. Täältä löytyi valmiina kaikki tarvittava”, MPW:n toimitusjohtaja Jukka Isoniemi kertoo. Ison plussan saa myös sijainti. Yrityksen yhteistyökumppaneita löytyy läheltä. Jämsästä on helppo lähteä joka suunnalle.

Lue lisää
myllymäki teollisuusalue jämsä

Myllymäki II on valmis yrittäjille

Jämsän Myllymäen teollisuusalue sijaitsee hyvällä paikalla Jämsän ja Jämsänkosken välillä. Myllymäestä on Jyväskylän ja Tampereen välillä kulkevalle valtatie 9:lle vain seitsemän kilometriä. Jätehuoltoyritys Erkki Salminen Oy:n toimitusjohtaja Jussi Konttila toteaa, että Myllymäkeen on hyvä tulla joka suunnasta, kaikkialta on hyväkuntoiset tiet ja hyvät yhteydet.

Lue lisää
finmetko kävijät

FinnMETKO on kasvanut suurmessuiksi

Jämsä on erinomainen paikka suurempien messujen järjestämiseen. Konealan ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO on järjestetty Jämsän seudulla jo 17 kertaa 1980-luvun lopulta lähtien. FinnMETKO:n näyttelyjohtaja Erkki Eilavaara mainitsee Jämsän hyvistä puolista ensimmäisenä loistavan sijainnin. Jämsä on Eilavaaran mukaan myös selvästi halvempi paikka järjestää isoja messuja kuin suuremmat kaupungit.

Lue lisää