fbpx

Myllymäen yrityspuiston tontit myydään nyt –70 % lähtöhinnoista – tee järki-investointi ja jää Jämsään!

Siirry huutokauppaan >

Katso yrityspuiston esittely! Yrityspuisto 3D:nä!

Sijoitu Jämsään!

Kiinnostuitko?
Haluatko luoda menestystarinasi Jämsässä?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tonttihuutokaupan
viimeinen kierros on alkanut!

Yritystonttien viimeisellä huutokauppakierroksella sinulla on vielä loistava tilaisuus huutaa unelmiesi yritystontti huiman edullisesti, sillä tontit myydään Myllymäen yrityspuistosta nyt –70 % alennuksella lähtöhinnoista! 

Miksi lähteä muualle, kun Jämsästä löydät valmiin teollisen infran, sujuvan logistiikan ja valokuidun nopeudella kiitävän tietoliikenteen? Ja nyt myös ennätys edulliset hinnat! Järki-investoinnilla jää enemmän viivan alle!

Huuda oma tonttisi osoitteessa Huutokaupat.com.
Varaa tonttiesittely täällä.

Huutokauppa päättyy 22.04.2022 klo 17:10!

 

  Yritystontit   Varaa esittely   Siirry huutokauppaan

 

Sydän keltainen

Myllymäen yrityspuisto teollisuuden tarpeisiin
– huutokaupassa 6 tonttia, alkaen 2 093 €!

 

jämsä yritystonttien huutokauppa myllymäki

Myllymäen yrityspuiston alueella on noin 16 hehtaaria rakennusvalmiita tontteja teollisuuden ja teknisten palveluiden tarpeeseen. Yhteensä tontteja on kaavoitettu 31 kappaletta. Niiden pinta-alat vaihtelevat 2 000 – 18 000 neliömetriin ja koko on räätälöitävissä tarpeen mukaan. Valmiin teollisen infrastruktuurin ansiosta pääset rakentamaan nopeasti!

Tutustu alueen karttaan

Varaa ennakkoesittely

Myllymäen Yrityspuiston alue sijaitsee Jämsän ja Jämsänkosken välisellä alueella lähellä Myllymäki I -aluetta. Alueelta lähtee Mänttään johtava tie. Etäisyys VT9-tielle on ainoastaan 7 km. Myllymäen teollisuusalueelle sopii erityisen hyvin teollinen valmistustoiminta ja logistiikkapalvelut. Maaperä alueella on hiekkamaata, joten rakennettavuus on hyvä. Korkeuserotkin alueella ovat vähäisiä.

Yrityksille pitkän historian omaava Myllymäki I ja uusi Myllymäki II -yritysalue tuovat merkittäviä kustannus- ja synergiaetuja. Yritysalueet muodostavat yhtenäisen toimivan teollisuuskeskittymän, jolla on pinta-alaa yhteensä yli 50 hehtaaria.

Myllymäen alue toimii mm. FinnMetkojen näyttelyalueena.

Jämsä yritystontit tonttihuutokauppa

 Huutokaupan viimeinen kierros on alkanut!

Valitse omasi ja huuda osoitteessa Huutokaupat.com.

Sydän keltainen

Jää Jämsään, on täällä menestytty ennenkin

Mänttä Pump Works Oy eli MPW löysi sopivat toimitilat Myllymäestä

”Paikkana tämä on meille tosi hyvä. Ison plussan saa sijainti. Yrityksen yhteistyökumppaneita löytyy läheltä ja Jämsästä on helppo lähteä joka suunnalle”, MPW:n toimitusjohtaja Jukka Isoniemi kertoo.

Lue koko juttu >

Kaikkien myytävien yritystonttien infrastruktuurit ovat valmiina teollisuutta varten. Miksipä siis mennä muille maille, kun vilkkaalla risteysalueella on tilaa rakentaa, logistiikka sujuu ja tieto liikkuu valokuidun nopeudella. Himoksen vetovoima näkyy jatkuvana ihmisvirtana ja FinnMetkokin kerää vuosittain raskaskonealan ammattiosaajat paikkakunnalle uuden teollisuuskylän takapihalle.

 • 10 milj potentiaalista asiakasta 400 km säteellä
 • Työntekijöiden koulutus ja Invest Jämsän tuki
 • Liikennevirrat ja logistiikka kunnossa: kaupalliset toimiat, kuljetus ja liikenne
 • Teollinen Infra valmiina: Bio- ja kiertotalousyritykset, teolliset toimijat

Jämsän Himos-alueen golf-radat, tonttihuutokauppa
Kaupan päälle parempi elämä

Lappiinkin on yritetty houkutella, mutta miksi lähteä kauas, kun sama vapaus, palvelut ja harrastukset ovat ihan lähellä? Vapaa-ajan puuhia löytyy monenlaisia luonnonkauniilla alueella vesistön läheisyydessä, Järvi-Suomen sydämessä. Mitkä maisemat!

Kun yrittämisen ja elämisen kustannukset pysyvät kurissa, jää enemmän aikaa ja rahaa tehdä sitä mistä nauttii. Jämsän harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa! Viihdepuolesta vastaa Himoksen festaritarjonta monipuolisine artistikattauksineen.  Valokuitu takaa, että myös yritystoiminnan pyörittäminen onnistuu vaikka mökiltä käsin. Jämsässä mökkien arvo ei taatusti laske, sillä Himos pitää huolen alueen jatkuvasta kehittymisestä.

 • Pienemmät elinkustannukset
 • Himoksen matkailu: laskettelu, hiihto, teatteri ja musiikki
 • Harrastaminen mm. Golf, kalastus, maastopyöräily ja enduro
 • Vähemmän kiirettä ja mukavia ihmisiä

Jämsä on yrittäjien ystävä – yritysvelhomme ovat aina valmiina auttamaan

Sydän keltainen

Varaa tonttiesittely! Nyt on elämäsi tilaisuus jäädä Jämsään ja säästää menoissa – muttei elämässä.

Kaikissa muutostilanteissa on tärkeää pienentää yritysten investointikuluja ja taata osaavan työvoiman saatavuus! Me Jämsässä autamme sinua löytämään toiminnallesi sopivat tontit, tilat ja tekijät. Autamme yritystukien hakemisessa ja koulutamme tarvittaessa Gradian kanssa uudet osaajat yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä Yritysvelhoomme Jani Viitasaareen, niin hän sopii kanssasi tonttiesittelyn ja pitää sinut kartalla menestymisen mahdollisuuksista.

JANI VIITASAARI
yritysvelho, yrityspalvelupäällikkö

+358 40 618 3832

jani.viitasaari(a)jamsa.fi


Jämsässä sujuu myös etätyöt. Jämsä Tehdas -etätyötila on avattu huhtikuussa.

Tutustu Jämsä Tehdas -etätyötilaan!

Siirry tonttihuutokauppaan

Myllymäki on paras mahdollinen paikka

Mänttä Pump Works Oy löysi sopivat toimitilat Myllymäestä. ”Paikkana tämä on meille tosi hyvä. Täältä löytyi valmiina kaikki tarvittava”, MPW:n toimitusjohtaja Jukka Isoniemi kertoo. Ison plussan saa myös sijainti. Yrityksen yhteistyökumppaneita löytyy läheltä. Jämsästä on helppo lähteä joka suunnalle.

Lue lisää
Jämsä tukee tonttihankinnoissa: ilmasta otettu maisemakuva Himoslehtelästä

Jämsä tukee tonttihankintoja hurjalla –70 % alennuksella

Jämsä tukee tonttihankintoja nyt tiputtamalla yritys- ja vapaa-ajan tonttien lähtöhinnat alle puoleen normaalista.

Lue lisää

CSI Composite Solutions and Innovations Oy Jämsään

Komposiittiteknologiaan erikoistunut CSI Composite Solutions and Innovations Oy siirtää koko toimintansa Jämsän Halliin.

Lue lisää
myllymäki teollisuusalue jämsä

Myllymäki II on valmis yrittäjille

Jämsän Myllymäen teollisuusalue sijaitsee hyvällä paikalla Jämsän ja Jämsänkosken välillä. Myllymäestä on Jyväskylän ja Tampereen välillä kulkevalle valtatie 9:lle vain seitsemän kilometriä. Jätehuoltoyritys Erkki Salminen Oy:n toimitusjohtaja Jussi Konttila toteaa, että Myllymäkeen on hyvä tulla joka suunnasta, kaikkialta on hyväkuntoiset tiet ja hyvät yhteydet.

Lue lisää

Halliin kansainvälinen ICT -yhteisö

Jämsän Hallin alueelle on nousemassa kansainvälinen datakeskuspuisto, josta löytyvät tilat sekä palvelut useammalla alan yritykselle. Palvelinkeskusten toivotaan houkuttelevan alueelle paljon muutakin liiketoimintaa.

Lue lisää
finmetko kävijät

FinnMETKO on kasvanut suurmessuiksi

Jämsä on erinomainen paikka suurempien messujen järjestämiseen. Konealan ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO on järjestetty Jämsän seudulla jo 17 kertaa 1980-luvun lopulta lähtien. FinnMETKO:n näyttelyjohtaja Erkki Eilavaara mainitsee Jämsän hyvistä puolista ensimmäisenä loistavan sijainnin. Jämsä on Eilavaaran mukaan myös selvästi halvempi paikka järjestää isoja messuja kuin suuremmat kaupungit.

Lue lisää

Jämsä sijaitsee keskellä eteläistä Suomea

Etäisyyksiä Jämsästä

 • Helsinki 220 km
 • Tampere 90 km
 • Jyväskylä 55 km
 • Lahti 115 km
 • Turku 250 km
 • Oulu 395 km
 • Pietari 450 km

Lentokentät

 • Tampere 100 km
 • Jyväskylä 80 km

Junayhteydet

 • Helsinki 2 h 44 min
 • Tampere 58 min
 • Jyväskylä 30 min